Melltartó Kari Traa Liv Black

Melltartó Kari Traa Liv Black

Melltartó Kari Traa Liv Black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 25 698 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Melltartó Kari Traa Liv Black - termékleírás

Melltartó Kari Traa Liv Black Sport melltartó Liv kiváló rögzítés mellkasi és minimálisra csökkenti a horizontális és vertikális pohup. Kényelmes, szexi, és minden bizonnyal „cool” sport az egész napos viselet. neuvedeno nő, nem számít, felruházva felruházva buja varázsa, vagy egy ping-pong labda, nem kell feladni sport. Fuss fel a rövid és hosszú pálya, aerobic edzés, vagy a tánc, erősíti az izmDovodat. Liv, vagy a „Ta, aki túlélte” birtDovodában van, és válnia a sportruházat, a tevékenységek, mint például a harc a túlélésért, vagy Urban képzés. Egy egyedülálló nő, aki azt akarja, hogy nézel ki, egy időben, hogy megakadályozza a gravitáció ... Funkcionális és megbízható szintetikus anyagból minimális pružnostíhýčká bőre és a verejték. Fenntartja a stabilitást forma és szín. Kemény vágott támogatást nyújt magas mellkasát. Széles, párnázott pántDovod (a hátsó kúpos) megakadályozzák a kellemetlen feldörzsölést. Párnázott, merev csésze kényelmesen „zagarážují„melleket. Részletek állítsa be a kerület és hossz vállnélküli pontosan olyan gyakorlásához szükséges a sport melltartót minimalizálható. HorgDovod és hurkDovod beállítására az áramkör és könnyű öntettel és vetkőzni. Tökéletes kombinációban ¾ leggings Kari Traa Sjolvsagt Capri. Anyaga: Fő: 68% poliamid, 32% elasztán. második: 52% poliamid, 48% elasztán. Bélés: 100% poliészter, a második 90% poliészter, 10% elasztán Szerkesztő: Nagy mell rögzítés Méretek: 70b-70D 70C-, 75C- 75B- 75D, 80D 80C- 80B-   Thermo » Melltartók » Melltartó Kari Traa Liv Black

Termék Melltartó Kari Traa Liv Black termékcsoporthoz tartozik Sport melltartók, a márkához tartozik Kari Traa, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Melltartó Kari Traa Liv Black - termék paraméterei

nagyság70B
nagyság70C
nagyság70D
nagyság70E
nagyság75B
nagyság75C
nagyság75D
nagyság75E
nagyság75F
nagyság75G
nagyság80B
nagyság80C
nagyság80D
nagyság80E
nagyság80F
nagyság80G
KategóriaMelltartók, Sport melltartók
MárkaKari Traa
E-shopGamisport.hu

Melltartó Kari Traa Liv Black - ár és elérhetőség előzményei

Melltartó Kari Traa Liv Black - egyéb érdekes termékek

Melltartó Kari Traa Liv Black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?