Megismerés angyal pirit ásvány medál

Megismerés angyal pirit ásvány medál

Megismerés angyal pirit ásvány medál

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 499 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Megismerés angyal pirit ásvány medál - termékleírás

Az angyalok szerint, ha mindenki megtanulna kérdések, kételyek nélkül bízni az ösztöneiben, a világ sokkal békésebb hely lehetne. Bízz magadban, és válaszd ki saját védőangyal vagy segítő angyalodat! A megérzés útba igazító, és nem megmagyarázó rendszer. Tanulj meg tehát bízni az ösztöneidben anélkül, hogy mindig keresnéd a magyarázatokat, a visszaigazolást.

A valódi ásvány medál fém akasztó részét acélból / orvosi fémből készítettük, így tökéletesen antiallergén. Az angyalka szárnya akrillból készült. Az angyalka fejét, és testét valódi 8mm-es howlit ásvány gyöngyök alkotják.

Amit a piritről érdemes tudnod: A rezes, sárgás, metálosan fénylő piritnek két fajtája van; a különlegesebb nappirit, amely minden irányba egyenletesen sugározza energiáját, illetve a 'macskaaranynak' nevezett egyszerűbb fajtája. Neve a görögből származik és 'tűzkövet' jelent, ugyanis ha a nyers piritdarabokat egymáshoz ütjük, akkor szikrázik.

Lelki gyógyhatása: A pirit a metálos jellegénél fogva egy erőteljes vezető, és tisztító funkciót gyakorol a szervezetre. Feloldja energiablokádjainkat, így oldja félelmeinket, mint pl. a vizsgadrukkot, vagy kapcsolatainkban fennálló blokkokat. Így az enyhébb fokú depresszió és frusztráció is leépülhet, és hamarabb ráébredhetünk, ha életünk zsákutcába jutott. Új reményeket és utakat ismerhetünk fel, és növekszik ezáltal az életkedvünk. Segít önmagunk megismerésében azáltal, hogy megmutatja mi a fontos az életünkben és mi nem az. Világossá válik számunkra, hogy melyek azok a pontok az életünkben, ahol a motivációnk nem teljes mértékű. Testi gyógyhatás: A pirit elsősorban a légutakra és azok megbetegedéseire hat. Erősíti és szabályozza a gyomor-, bélrendszert, így használható emésztési zavarok esetében, felfúvódás ellen, gyomorfájásnál és görcsöknél és szabályozza a gyomorsavat is. Vérkeringési zavarok és visszerek esetében is alkalmazhatjuk őket. Csillagjegye: Oroszlán Csakrája: Napfonat csakra

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Megismerés angyal pirit ásvány medál termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány medálok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Megismerés angyal pirit ásvány medál - termék paraméterei

Megismerés angyal pirit ásvány medál - ár és elérhetőség előzményei

Megismerés angyal pirit ásvány medál - egyéb érdekes termékek

Megismerés angyal pirit ásvány medál - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?