Max & Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz kutyáknak, L méret, 200cm, 25mm

Max & Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz kutyáknak, L méret, 200cm, 25mm

Max & Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz kutyáknak, L méret, 200cm, 25mm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Max & Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz kutyáknak, L méret, 200cm, 25mm - termékleírás

Van, aki több pórázt is vásárol különböző célokra, vagy olyat is lehet találni, amely tökéletesen igazítható minden helyzethez. A kedves tengeri mintás Max Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz számos beállítási lehetőséggel rendelkezik, és akár dupla pórázként is használható. Elég sokat kibír, ha kutyája hajlamos egy kicsit erősebben húzni, amikor valami izgalmasat szimatolt ki. A Max Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz két strapabíró karabinere teljesen elforgatható a saját tengelye körül, így a póráz egy kézzel is teljesen kényelmesen kezelhető. A póráz nagyon kényelmesen fekszik a kézben, és három praktikus D-gyűrűvel rendelkezik, amelyekhez olyan hasznos kiegészítők, mint például kutyapiszok zacskó adagoló, rögzíthetők. Ha szereti az egységes megjelenést, a póráz csodálatosan kombinálható a Max Molly hozzáillő nyakörvével és hámjával! A Max Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz jellemzői: Többféleképpen állítható, multifunkciónális kutyapóráz Tökéletesen alkalmas mindennapi, egyéni használatra Sokoldalúan használható: rövid, közepesen hosszú, hosszú vagy dupla pórázként, valamint a váll vagy a csípő körül is viselhető, a beállítástól függően Különleges kétrétegű konstrukció: alul hipoallergén, gyorsan száradó neoprénből, felül nyomott mintás poliészterbőlHihetetlenül strapabíró: 200 kg-ig garantáltan szakadásálló (L méret ), kétszeres stabilitás a dupla rétegnek köszönhetően Három D-gyűrűvel: a változatos használathoz és kiegészítők (pl. az ürülékzacskó-adagoló stb.) rögzítéséhezErős karabiner: 360°-ban forgatható, egy kézzel is használható Kiemelkedő kényelem: puhán simul a kézbe, még húzáskor sem vág be Remekül kombinálható a Max Molly nyakörvekkel és hámokkal A póráz típusa: állítható vezetőpóráz Anyag: Póráz: 50% poliészter, 50% neoprén Gyűrűk, karabiner: csiszolt fém Szín: kékDizájn: Blue Ocean Állíthatóság: 4 hosszúságban állítható (100 / 130 / 160 / 176 cm)

Max & Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz kutyáknak, L méret, 200cm, 25mm - termék paraméterei

KategóriaMérnek, Célok

Max & Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz kutyáknak, L méret, 200cm, 25mm - ár és elérhetőség előzményei

Max & Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz kutyáknak, L méret, 200cm, 25mm - egyéb érdekes termékek

Max & Molly Blue Ocean multifunkcionális póráz kutyáknak, L méret, 200cm, 25mm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?