Lufi lánc ezüst -

Lufi lánc ezüst -

Lufi lánc ezüst -

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 250 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Lufi lánc ezüst - - termékleírás

Lufi lánc ezüst 1 db lufi ára. A lufik alkalmasak egyszerű lufidíszek készítésére. A lufi végén található egy extra darab latex, így könnyen egymáshoz lehet kötni a lufikat. Egyszínű vagy többszínű változatban, saját belátásunk szerint. Ha a léggömböket levegővel töltjük fel, leengedhetjük őket a mennyezetről, a szoba szemközti sarkaihoz köthetjük őket, stb. Ha a lufikat héliummal fújjuk fel, a füzérből kaput varázsolhatunk. A lufi mérete 28 cm. A lufik felfújásával kapcsolatos további információk a 'Szivattyúk és tartozékok' menű részben találhatók. Ha szeretné kipróbálni léggömb dekorációjának különböző színkombinációit, használhatja léggömb dekorációs konfigurátorainkat - ezt megtalálja a 'Léggömb dekoráció konfigurátor' menü részben. Téma: Szilveszter, EsküvőSzín: ezüst Készlet: Ezüst-fekete

Termék Lufi lánc ezüst - csoport termékei között található Ezüst láncok, a színes változat ezüst, az e-shopban megtalálod Cukraszvilag.hu.

Lufi lánc ezüst - - termék paraméterei

SzínEzüst
KategóriaLáncok, Ezüst láncok, Léggömbök
Színezüst
E-shopCukraszvilag.hu

Lufi lánc ezüst - - ár és elérhetőség előzményei

Lufi lánc ezüst - - egyéb érdekes termékek

Lufi lánc ezüst - - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?