Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter #1505903

Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter #1505903

Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter #1505903

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 631 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter - termékleírás

Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter Tartós felsőrésszel és IPX5 védettségű vízálló laptop zsebbel rendelkezik Mielőtt kirohantál volna az irodából, az első pocsolyák máris helyet foglaltak a járdán. És hogyan másképp - az esernyő otthon maradt. A Lowe Alpine Depot 25-tel azonban esőben is folytathatja a programját. A legértékesebb holmijai szárazon maradnak, még akkor is, ha egy tűzoltóautó permetez. A Dry Zone TM vízálló 15 hüvelykes laptop rekeszt úgy teszteltük, hogy 10 percig védi a benne lévő tárgyakat a kiömlő víztől - ez megfelel az IPX5-ös védettségnek! Az iroda és a mászófal közötti úton laptopja vagy táblagépe nemcsak a kívülről érkező nedvességtől, hanem a hátizsák belsejében lévő kiömlött ionos folyadéktól is védve lesz Kulcsfontosságú jellemzők Térfogat: 25 liter Hát hossza: 48 cm Súly: 1,08 kg Anyag: újrahasznosított 1680 Poly Ballistic és 420D PW/Hidroshield Hátrendszer: kontúros hátlap Külön 'munkaszektor' laptop, tablet és egyéb kiegészítők számára - PU cipzárral Vízálló laptop zseb görgős záródással és IPX5 védelemmel Görgős záródás egyszerű csatos rögzítéssel Vállpántzseb - pl. iPod számára Két belső cipzáras biztonsági zseb Oldalsó sztreccs zsebek Mellkasi pánt Kulcsos klipsz Turista hátizsákok » Kis hátizsákok 30l » Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter

Ez a termék a kategóriába tartozik Laptop hátizsákok, a márkához tartozik Lowe alpine, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter #1505903 csoport termékei között található Hátizsákok laptopokhoz, a márkához tartozik Lowe alpine az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter - termék paraméterei

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategóriaHátizsákok, Laptop hátizsákok, Hátizsákok laptopokhoz
MárkaLowe alpine
E-shopGamisport.hu

Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter - ár és elérhetőség előzményei

Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter - egyéb érdekes termékek

Lowe alpine Cholatse II fekete 60 liter - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?