L´Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye 8,9 ml műszempilla hatású szempillaspirál Black

L´Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye 8,9 ml műszempilla hatású szempillaspirál Black

L´Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye 8,9 ml műszempilla hatású szempillaspirál Black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 960 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

L´Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye 8,9 ml műszempilla hatású szempillaspirál Black - termékleírás

A népszerű Bambi Eye szempillaspirál Oversized változatban a még nagyobb és mesés megjelenésért, valamint az extra szempilla mennyiségért és hosszúságért. Szempillái jelentősen meghosszabodnak, terjedelmesek és görbültek lesznek, ami pillantásának mély 3D-s hatást kölcsönöz. A rugalmas kefe biztosítja a könnyű felvitelt, az egyes szempillák meghosszabbítását és a rendkívüli térfogatot, a krémes összetétel pedig biztosítja az egyes szempillák görbületét és elválasztását, és a még hangsúlyosabb, mesésen nagy szemeket. Legyen Önnek is műszempilla hatású szempillája, annak megterhelése nélkül, az ultra könnyű textúrának köszönhetően. Extra hosszú, kiemelt, göndör és tökéletesen elválasztott szempillák, csak a Bambi Oversized Eye-jal.

L´Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye 8,9 ml műszempilla hatású szempillaspirál Black - termék paraméterei

Valamire tervezvenőknek
KategóriaSzempillaspirálok, Műszempillák

L´Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye 8,9 ml műszempilla hatású szempillaspirál Black - ár és elérhetőség előzményei

L´Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye 8,9 ml műszempilla hatású szempillaspirál Black - egyéb érdekes termékek

L´Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye 8,9 ml műszempilla hatású szempillaspirál Black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?