A gabiyo áfonyalekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Tudtad, hogy áfonyalekvárunk tartósítószert sem tartalmaz. Sűrítésre pektint
Összetevők: eper (48,75%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, berkenye (1,25%), citromlé sűrítmény, szárított bodzavirág.100 g termék 50 g eper- és berkenye felhasználásával készül. Hozzáadott cukrot nem tartalmazLekvárunk édesítésére szőlőmustot
Összetevők: szőlőmust sűrítmény, ribizli (28,5%), szeder (16,5%), málna (5%), ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.100 g termék 50 g ribizli-, szeder- és málna felhasználásával készült. Hozzáadott cukrot nem tartalmazEnnek a lekvárnak a különlegessége,
A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben agabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Tudtad, hogy az összes lekvárunk, így a