Laminált polc 1,8x20x120cm sonoma

Laminált polc 1,8x20x120cm sonoma

Laminált polc 1,8x20x120cm sonoma

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 727 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Laminált polc 1,8x20x120cm sonoma - termékleírás

A laminált polcok tökéletes kiegészítők otthonában, lakásban, pincében, műhelyben vagy irodában, és korlátlan összecsukhatósági lehetőségeket kínálnak. A konzolokon rögzített független polcként biztonságosan elhelyezhet nehezebb tárgyakat (25 kg-ig). Elegánsan jelenít meg könyveket, képeket keretekben vagy kedvenc virágát egy vázában. A beszerelés nagyon egyszerű, a polc ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Nem szívja fel a szennyeződést a környezetből, és egyszerűen törölje leegy  nedves ruhával. Számos előnye a könnyű telepítés, az alacsony súly, a modern kialakítás, a trendi színek, a felület jó minőségű laminátumból készül. A bútorpolcok szekrényekhez és egyéb bútorokhoz is alkalmasak. A méretek és a kivágási lehetőségek széles köre lehetővé teszi bármilyen belső kialakítású bútor készítését. Anyag: melaninnal bevont forgácslemez furnérozott oldalsó szélekkel.   A termék csak Komárom, Kassa, Losonc, Nagymihály elérhető.

Termék Laminált polc 1,8x20x120cm sonoma csoport termékei között található Irodai bútor, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Irodai polcok, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Laminált polc 1,8x20x120cm sonoma termékcsoporthoz tartozik Irodai kiegészítők, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Laminált polc 1,8x20x120cm sonoma - termék paraméterei

Laminált polc 1,8x20x120cm sonoma - ár és elérhetőség előzményei

Laminált polc 1,8x20x120cm sonoma - egyéb érdekes termékek

Laminált polc 1,8x20x120cm sonoma - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?