Lábfeszítő gép Body-Solid GCEC340

Lábfeszítő gép Body-Solid GCEC340

Lábfeszítő gép Body-Solid GCEC340

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 239 100 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Lábfeszítő gép Body-Solid GCEC340 - termékleírás

otthoni és edzőtermi használatra egyaránt alkalmas, a láb feszítő és hajlító izmainak erősítésére szolgál. A Body-Solid GCEC340 lábfeszítő gép lehetővé teszi, hogy a láb feszítő és hajlító izmai egyaránt erősítve legyenek az edzés során - két edzés típus, amelyek segítenek az első, valamint a hátsó combizmok erősítésében és mindezt ülő pozícióban végezheted. Mindemellett a lábgép egy emelőkarral is felszerelt, aminek köszönhetően a hátizom és hasizom is fejleszthető.Technikai adatok - Lábfeszítő gép Body-Solid GCEC340: ultra vastag DuraFirm párnázat a kényelmes edzéshez könnyen használható beállító karok lehetővé teszik a felhasználó mozgástartományának növelését és ellenőrzését méretek: 92,5 x 117,5 x 105 cm maximális terhelhetőség: 170 kg súly: 44 kg S kategória - alkalmas minden edzőterem típusba súlytárcsa tartó tüske (30mm) megjegyzés: a csomag nem tartalmazza a súlytárcsákat

Termék Lábfeszítő gép Body-Solid GCEC340 termékcsoporthoz tartozik Láb erősítése, a márkához tartozik Body-solid, az eladó ajánlatában insportline.hu.

Lábfeszítő gép Body-Solid GCEC340 - termék paraméterei

Lábfeszítő gép Body-Solid GCEC340 - ár és elérhetőség előzményei

Lábfeszítő gép Body-Solid GCEC340 - egyéb érdekes termékek

Lábfeszítő gép Body-Solid GCEC340 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?