Ízletes, gyorsan elkészíthető köret. Elkészítési javaslat: Tegyünk egy rész kuszkuszt másfélszeres mennyiségű, forró, sós, fűszeres vízbe. Hagyjuk kb. 15 percig lefedve állni, majd villával lazítsuk fel. Nem igényel főzést. Extra tipp: Elkészítésénél tegyünk a vízbe
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, keverjük el alaposan, majd hagyjuk lefedve állni 15 percig. Zöld salátával és
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, keverjük el alaposan, majd hagyjuk lefedve állni 15 percig. Zöld salátával és
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, keverjük el alaposan, majd hagyjuk lefedve állni 15 percig. Zöld salátával és
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, keverjük el alaposan, majd hagyjuk lefedve állni 15 percig. Zöld salátával és