Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc

Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc

Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 139 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc - termékleírás

Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc. Gyanta mögé rejtett nyírfa, hegyikristály, zuzmó és pici levendula virág kompozíciója ölt testet a medálban.

Az ékszert egy aprócska spanyol sziget ihlette. A Földközi-tenger csodálatos vize, a napsütötte épületek, és a szépséges természet közelében érezheti magát, aki viseli nyakláncunkat. Ha voltál már Menorcán (Mallorca szomszédságában), akkor emlékként, ha még nem, akkor azért válaszd a nyakláncot, hogy érezhesd a természetes anyagok és a tenger egy apró esszenciáját.

Termék Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Medálok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Medálok, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc termékcsoporthoz tartozik Acél medálok, a márkához tartozik R.M.ékszer Medálok, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc - termék paraméterei

Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc - ár és elérhetőség előzményei

Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc - egyéb érdekes termékek

Kristálytiszta Menorca műgyanta acél nyaklánc - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?