Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila

Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila

Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 54 643 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila - termékleírás

Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila A kiváló minőségű Schoeller fonalnak köszönhetően a hosszú ujjú kötött ruhánk univerzálisan használható mind a munkában, mind a társaságban. A nyaknál állógallér, az oldalán pedig 2 hasíték található. A bluesign® ökológiai tanúsítvánnyal ellátott kevert fonal az EU-ban készül. anyag Schoeller 50% merinó gyapjú 50% akril bluesign®-tanúsítvány a legmagasabb környezetbarátság és biztonság érdekében kerek nyak, elasztikus kötéssel hosszú ujjú xS -XL méret könnyű karbantartás a Cseh Köztársaságban készült hossza: M - 83cm, L - 84cm, XL - 85cm, XS - 81cm, S - 82cm, M - 83cm, L - 84cm, XL - 85cm Fonal - 50/50 merinó gyapjú/akril A finom merinói gyapjú és a prémium akrilszálak kombinációja puha, nem karcolódik, nem molyosodik, és természetesen antibakteriális és szagtalan. Klór használata nélkül feldolgozva. Bluesign®APPROVED - a legmagasabb szintű környezetbarát és biztonsági tanúsítvány. A Schoeller fonalak az ORGANICA® tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amely garantálja a teljes gyapjúgyártási lánc minőségét és átláthatóságát, a farmoktól - ahol a juhokat nevelik és nyírják - a fonalak végső feldolgozásáig és a márkás ruházat előállításáig. A tanúsítvány garantálja a természetes szálakból történő előállítás hitelességét és átláthatóságát, a környezet és az állatok jólétének tiszteletben tartása mellett Egyéb tanúsítványok: EU Ecolable, Oeko Tex Standard 100. A gyapjú szálátmérője 20,5 mikrométer, azaz a 'Merino fine' kategóriába tartozik. bluesign® APPROVED A KAMA 1996 óta kizárólag a Schoeller the Spinning Group fonalainak feldolgozásával foglalkozik. A Schoeller innovatív gyártó, számos elsőséggel rendelkezik a maga területén - a világon elsőként a fonóüzem volt az EXP címke alatt a világ legszigorúbb környezetvédelmi szabványának, a bluesign®-nek megfelelő, klórmentes gyapjúkezelést alkalmazó gyapjúfonalakat kínált a mosáshoz, és a világon elsőként sajátította el a para-aramidok és meta-aramidok lágyítás utáni festését, illetve a világos színek és a tiszta (mosó)fehér gyapjún történő festését! Rövidnadrág és szoknya » Szoknyák, ruha » Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila

Termék Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila termékcsoporthoz tartozik Kötött ruha, a márka gyártja Kama, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
KategóriaRuhák, Szoknyák, Kötött ruha
MárkaKama
E-shopGamisport.hu

Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila - ár és elérhetőség előzményei

Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila - egyéb érdekes termékek

Kötött merinó ruha Kama 5048 144 lila - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?