Korrózióálló zománc 3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT 0.75 kg - különböző árnyalatokban

Korrózióálló zománc 3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT 0.75 kg - különböző árnyalatokban

Korrózióálló zománc 3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT 0.75 kg - különböző árnyalatokban

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Korrózióálló zománc 3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT 0.75 kg - különböző árnyalatokban - termékleírás

Korrózióálló zománc 3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT 0.75 kg - különböző árnyalatokban Az antikorrozív zománc 3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT egy speciális akril antikorrozív zománc 3 az 1-ben fémfelületekhez. A festék ellenáll a víznek, a vegyi anyagoknak és az időjárás viszontagságainak. Erős tapadást és tartós védelmet biztosít a korrózió ellen. Használható fémeken, ásványi felületeken, szerkezeteken, berendezéseken, kerítéseken és bútorokon.Alkalmazás:Sűrűn és alacsony hőmérsékleten is felhordható. A fémfelületnek száraznak és tisztának kell lennie. Készítse elő a felületet és vigye fel hengerrel, ecsettel vagy permetezéssel. Gyorsan szárad normál körülmények között. A száradási idő a környezeti hőmérséklettől és páratartalomtól függ. A teljes száradás után éri el a bevonat végleges szilárdságát, ami 1-2 hetet vehet igénybe. Termék paraméterei:3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT korrózióálló zománcFémtárgyak bevonására alkalmasVízzel, vegyszerekkel és időjárással szemben ellenállóTartalom: 0,75 kg.

Korrózióálló zománc 3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT 0.75 kg - különböző árnyalatokban - termék paraméterei

Korrózióálló zománc 3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT 0.75 kg - különböző árnyalatokban - ár és elérhetőség előzményei

Korrózióálló zománc 3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT 0.75 kg - különböző árnyalatokban - egyéb érdekes termékek

Korrózióálló zománc 3 az 1-ben KOMPOZIT PROTECT 0.75 kg - különböző árnyalatokban - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?