kooa fogápoló szett kutyáknak: Fogkefe, ujjra húzható szilikon fogtisztító, 50ml fogkrém

kooa fogápoló szett kutyáknak: Fogkefe, ujjra húzható szilikon fogtisztító, 50ml fogkrém

kooa fogápoló szett kutyáknak: Fogkefe, ujjra húzható szilikon fogtisztító, 50ml fogkrém

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 850 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

kooa fogápoló szett kutyáknak: Fogkefe, ujjra húzható szilikon fogtisztító, 50ml fogkrém - termékleírás

A kooa termékeivel ugyanolyan színvonalú testápolást nyújthat háziállatának, mint saját magának:Szenvedélyünk bundás négylábú családtagjaink kellemes közérzetének és kényelmének biztosítása, hogy minden új napot a lehető legjobban élvezhessenek velünk.Növelje háziállata életminőségét - termékeinkkel biztos lehet abban, hogy egy innovatív prémium ápolómárkát választott kedvence számárakooa. Redefining Pet Care.(kooa. A kisállat-ápolás újra-definiálása)A rendszeres és alapos fogápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy kutyája fogazata egészséges, harapása pedig élete végéig biztos és erős maradjon. A kooa fogápoló készlettel Ön minden olyan kelléket megkap, amire kutyája mindennapi fogtisztításához szüksége van.A kutyák számára készülő, többrészes fogápoló szett a következőket tartalmazza: nagy és kis kefefejjel ellátott fogkefét a fogak belső és külső felületének megtisztítására; ujjra húzható szilikon fogtisztítót a különösen gyengéd fogápolásra; valamint egy tubus vegán összetételű, finom csirke ízű fogtisztító gélt is. A kooa fogápoló készlet valamennyi tartozéka praktikus hordtáskában tárolható.A kooa fogápoló szett jellemzői nagy vonalakban:Praktikus fogápoló készlet kutyák számáraÁtfogó, teljes körű foghigiénia: mindent tartalmaz, amire kutyája rendszeres fogápolásához szüksége lehetÍzletes fogtisztító gél:Csirke ízzel és aromával, vegán összetétellelKörömvirág: ápolja a fogínytMicroSilver BG™ és a citrommag-kivonat: csökkentheti a lepedékképződés kockázatátSemleges pH-érték, allergiával küzdő kutyák számára is alkalmasNem tartalmaz parabéneket, szilikont, mikroműanyagot, mesterséges színezékeket és szintetikus illatanyagokatNémetországban történő előállításához nem kapcsolódnak állatkísérletekFogkefe: alapos mindennapi fogtisztításhoz, a nagy kefe a külső, a kisebb pedig a belső fogfelületek tisztítására szolgálPraktikus, ujjra húzható fogtisztító: szilikonból készül, lehetővé teszi a fogak különösen kíméletes tisztításátHordtáskában: elfér benne az összes fogápoló eszköz, ideális otthon és útközben isKönnyen használhatóTartalma: 1 fogkefe, 1 ujjra húzható fogtisztító, 1 x 50 ml fogtisztító gél, hordtáska

kooa fogápoló szett kutyáknak: Fogkefe, ujjra húzható szilikon fogtisztító, 50ml fogkrém - termék paraméterei

kooa fogápoló szett kutyáknak: Fogkefe, ujjra húzható szilikon fogtisztító, 50ml fogkrém - ár és elérhetőség előzményei

kooa fogápoló szett kutyáknak: Fogkefe, ujjra húzható szilikon fogtisztító, 50ml fogkrém - egyéb érdekes termékek

kooa fogápoló szett kutyáknak: Fogkefe, ujjra húzható szilikon fogtisztító, 50ml fogkrém - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?