kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző - L méret: H 120 x Sz 70 cm

kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző - L méret: H 120 x Sz 70 cm

kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző - L méret: H 120 x Sz 70 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 771 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző - L méret: H 120 x Sz 70 cm - termékleírás

Hasznos kiegészítő a strandon és a fürdőszobában: A kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző nagyon jó nedvszívó, és különleges szabásának köszönhetően megkönnyíti a kutya megszárítását. A két zsebébe bebújtathatja a kezét, így rendkívül könnyen megszáríthatja a kutya bundáját. A kooa Deluxe kutyatörölköző mikroszálas anyagból készült, és kellemesen puha. Kis önsúlyának köszönhetően ideális választás utazáshoz is. A rávarrt huroknak köszönhetően pedig könnyen felakasztható. A kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző jellemzői: Kiváló nedvszívóképességgel rendelkező törölköző kutyáknak és más háziállatoknak Mikroszálakból: nagyon puha anyag Gyorsan szárad: pedig sok folyadékot képes magába szívni 2 zseb: a kezek bebújtatásához, megkönnyíti az állat szőrének megszárítását Rendkívül könnyű: ideális utazáshoz is Praktikus hurokkal: az egyszerű felakasztáshoz Szín: sötétzöld Anyag: 100% poliészterből készült mikroszál Méretek: M méret: H 90 x Sz 60 x M 0,5 cm L méret: H 120 x Sz 70 x M 0,5 cm Ápolási útmutató: mosógépben 30 °C-on mosható, nem fehéríthető Figyelmeztetés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a törölköző az első mosáskor eresztheti a színét. Mindig hasonló színű ruhákkal mossa a kutyatörölközőt. A kooa termékeivel ugyanolyan színvonalú gondoskodást nyújthat háziállatának, mint saját magának: Szenvedélyünk a bundás családtagok kellemes közérzetének és kényelmének biztosítása, hogy minden egyes napot a lehető legjobban élvezhessenek Önnel. Javítsa háziállata életminőségét - innovatív termékeinkkel biztos lehet benne, hogy a legjobb prémium ápolómárkát választotta kedvence számára. kooa. Redefining Pet Care.

Termék kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző - L méret: H 120 x Sz 70 cm termékcsoporthoz tartozik Strand kiegészítők, márka kínálatában szerepel kooa, az eladó ajánlatában Zooplus.hu.

kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző - L méret: H 120 x Sz 70 cm - termék paraméterei

kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző - L méret: H 120 x Sz 70 cm - ár és elérhetőség előzményei

kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző - L méret: H 120 x Sz 70 cm - egyéb érdekes termékek

kooa Deluxe mikroszálas kutyatörölköző - L méret: H 120 x Sz 70 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?