Konyhaszekrény Natalia W40 PL szürke szőnyeg

Konyhaszekrény Natalia W40 PL szürke szőnyeg

Konyhaszekrény Natalia W40 PL szürke szőnyeg

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 220 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Konyhaszekrény Natalia W40 PL szürke szőnyeg - termékleírás

A Natalia konyhabútorok azok között találnak kedvelőket, akik értékelik az esztétikát és a megfizethető megoldásokat. A Natalia konyhabútorok 35 különböző formában választhatók, amelyek alkalmasak az önszerelésre. Azok számára, akik számára a kompakt megoldások az elsődlegesek, lehetőség van kész készlet vásárlására. Válasszon érdekes kiegészítőket, és Natalia konyhája kellemes és funkcionális helye lesz a mindennapi tevékenységeknek. A termék jellemzői: - Modern, sokoldalú esztétika - Előlapok fóliázott MDF-ből - Két színváltozatban kapható - Fém fogantyúk - Fém fiókok 400 mm mélységben, METALBOX típus - A gázdugattyúk könnyű hozzáférést biztosítanak a szekrény tartalmához

Termék Konyhaszekrény Natalia W40 PL szürke szőnyeg termékcsoporthoz tartozik Szőnyegek a konyhába, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Konyhaszekrény Natalia W40 PL szürke szőnyeg - termék paraméterei

Konyhaszekrény Natalia W40 PL szürke szőnyeg - ár és elérhetőség előzményei

Konyhaszekrény Natalia W40 PL szürke szőnyeg - egyéb érdekes termékek

Konyhaszekrény Natalia W40 PL szürke szőnyeg - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?