KONG Bamboo Feeder Dumbbell, világosbarna snackes kutyajáték- M méret: kb. H 20 x Sz 9 cm

KONG Bamboo Feeder Dumbbell, világosbarna snackes kutyajáték- M méret: kb. H 20 x Sz 9 cm

KONG Bamboo Feeder Dumbbell, világosbarna snackes kutyajáték- M méret: kb. H 20 x Sz 9 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 241,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

KONG Bamboo Feeder Dumbbell, világosbarna snackes kutyajáték- M méret: kb. H 20 x Sz 9 cm - termékleírás

Kutyája olykor unatkozik, vagy Önnek nincs sok ideje a kedvencével való közös játékra? A KONG Bamboo Feeder Dumbbell olyan izgalmas játék, mellyel kutyája magában is nagyon jól el tud foglalatoskodni. Az innovatív dumbell (azaz súlyzó) formának ill. a 'súlyzó' különböző oldalain található nyílásoknak hála, vége az unalomnak.A játék izgalmasan gurigázik, s ezzel vele való foglalkozásra inspirálja kutyáját, aminek jutalmául a játék olykor kiad egy kis snacket - mégpedig kiszámíthatatlan módon. Ez pedig hosszan tartó játékra ösztönzi az állatot, s úgy szellemi, mint fizikai stimulációról gondoskodik. A kiváló minőségű anyagmix különösen jó fogású, a játék felülete kellemesen puha. Mindez halk és jóleső játékélményt garantál - a tipikus és jól megszokott KONG-minőségben: a KONG Bamboo Feeder Dumbbell minőségi kidolgozású, és pompás szórakozást nyújt négylábú barátjának.A KONG Bamboo Feeder Dumbbell jellemzői:Csont formájú snackadagoló két nyílással bármely méretű kutyának bambusz-optikábanFejleszti az intelligenciát, trenírozza az agyat és a mozgástHárom nyílás: különböző méretű és formájú, kiszámíthatatlanul adja ki a snacket vagy száraztápot, különféle nehézségi fokozatokSzellemi és fizikai stimuláció: játékra, elfoglaltságra inspirálMinőségi kidolgozás: a jól megszokott KONG-minőségbenBarázdált felület: a jobb fogásértA játék két oldalán lévő gömb lecsavarható, s megtölthető snackkelGumiszerű, puha külső burkolat: a halkabb játék szolgálatában, fogbarátHigiénikus: belseje műanyaggal béleltSzíne: világosbarnaAnyaga: 50% polipropilén (PP), 35% termoplasztikus gumi (TPR), 15% bambuszMérete:Teljes méret: kb. H 20 x Sz 9 cmBelső összekötő rész: Ø 4,1 cm1 szögletes nyílás: H 1,8 x 1,5 cm2 kerek nyílás: Ø 1,6 és 2 cmSúly: 286 gÁpolási útmutató: a játék kézzel tisztítható mosogatószerrelMegjegyzés:Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a játékot, és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni az állat esetleges sérülését!

KONG Bamboo Feeder Dumbbell, világosbarna snackes kutyajáték- M méret: kb. H 20 x Sz 9 cm - termék paraméterei

KategóriaMérnek

KONG Bamboo Feeder Dumbbell, világosbarna snackes kutyajáték- M méret: kb. H 20 x Sz 9 cm - ár és elérhetőség előzményei

KONG Bamboo Feeder Dumbbell, világosbarna snackes kutyajáték- M méret: kb. H 20 x Sz 9 cm - egyéb érdekes termékek

KONG Bamboo Feeder Dumbbell, világosbarna snackes kutyajáték- M méret: kb. H 20 x Sz 9 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?