Komód Maximus M7 fehér

Komód Maximus M7 fehér

Komód Maximus M7 fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 34 751 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Komód Maximus M7 fehér - termékleírás

A Maximus szektorrendszer a bútorok és dekorok széles választékának köszönhetően szinte minden helyiségben alkalmazható. Bármely elemkompozícióval különféle elrendezéseket készíthet, amelyek megfelelnek a nappali, a hálószoba vagy az iroda számára. A Maximus rendszer egy nagyon hatékony és elegáns bútor, rendkívül szilárd felépítésű, amely egyedi módon tölti ki a belső teret. A rendszer elemei a homlokzatok modern kialakításának és színének köszönhetően valóban egyedivá teszik otthonát. A bútorok forgácslemezből készültek, az élek ABS szélgel vannak rögzítve. Karosszéria vastagsága - 22 mm, elülső - 16 mm. Bútorunkat kiváló minőség és vonzó árak jellemzik.

Termék Komód Maximus M7 fehér csoport termékei között található Előszoba bútor, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Komód Maximus M7 fehér - termék paraméterei

Komód Maximus M7 fehér - ár és elérhetőség előzményei

Komód Maximus M7 fehér - egyéb érdekes termékek

Komód Maximus M7 fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?