Komód Coria CO-07

Komód Coria CO-07

Komód Coria CO-07

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 55 851 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Komód Coria CO-07 - termékleírás

Fedezze fel a klasszikusok örök szépségét modern hatással. A CORIA kollekció ötvözi az időtlen eleganciát összhangban a modern megoldásokkal. A formák széles választékának és csodálatos színeinek köszönhetően a CORIA lehetővé teszi bármilyen belső tér elrendezését, melegséget és ideális körülményeket biztosít a kikapcsolódáshoz. A tölgy színének varázsát az egyedi részletek kihangsúlyozzák, amelyek minden részletét rendkívülinek mutatják. A pontos feldolgozás, minden részletre összpontosítva, még a legigényesebb felhasználóknak is tetszeni fog. A CORIA kollekció bútorai alapján létrehozott tér hozzájárul az otthonában a kellemes időtöltésnek.

Ez a termék a kategóriába tartozik Előszoba bútor, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Komód Coria CO-07 csoport termékei között található Klasszikus óra a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Komód Coria CO-07 - termék paraméterei

Komód Coria CO-07 - ár és elérhetőség előzményei

Komód Coria CO-07 - egyéb érdekes termékek

Komód Coria CO-07 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?