A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 485 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Keverék a kókusz süti készítéséhez. Teljes keverék a kókuszdió készítéséhez - csak víz és sárgabaracklekvár. A felvert keveréket sütőpapírra szórjuk és megsütjük. Készítmények: 500 g kókusz + 150 g víz ( kb. 30°C) + gyümölcskeverék (lekvár) sárgabarack 15 g Felhasználási útmutató: Az összes hozzávalót közepes sebességgel 5-7 percig keverjük, amíg enyhén felverjük és stabil állagú lesz. 180 fokon kb. 20 percig sütjük. Súly: 500 g Tárolási feltételek: Száraz, jól szellőző helyen, legfeljebb 25 °C-on, mindig zárva.
Kategória | Keverők |
Keverék a kókusz süti készítéséhez. Teljes keverék a kókuszdió készítéséhez - csak víz és sárgabaracklekvár. A felvert keveréket sütőpapírra szórjuk és megsütjük. | Készítmények: 500 g kókusz + 150 g víz ( kb. 30°C) + gyümölcskeverék (lekvár) sárgabarack 15
Teljes keverék a kókuszdió készítéséhez. Hozzávalók az elkészítéshez: 500 g kókusz + 150 g víz ( kb. 30°C) + gyümölcskeverék (lekvár) sárgabarack 15 gHasználati utasítás: keverje az összes hozzávalót közepes sebességgel 5-7 percig, amíg enyhén felverődik és stabil
Elkészíthető kenyérsütő gépben vagy hagyományos sütőben. 500 g keverék kb. 900 g-os kenyérhez elegendő. A kenyér hűtés nélkül napokig eltartható, a hagyományos fehér kenyérhez hasonló ízű és zamatú. Átlagos beltartalmi értékek 100 g termékben: energia: 1488 kJ / 350
Különleges keverék laskonok, habcsókok stb. készítéséhez
Linzer tészta keverék Keverék linzertészták készítéséhez - klasszikus vágott vagy permetezett formában. Egyszerű feldolgozás, kiváló eredmény. A tészta megtartja az alakját és nem olvad el, a megsült tészta ropogós, de szilárd, nem törik. Szállítási súly 500g | Receptek:
Tej keverék előállításához töltelék mézes szeletek - az alap 500 g keverék, amely egyesíti a forralt víz 175 g hőmérsékleten körülbelül 40 ° C, 360 g invertcukor, keverjük össze az összetevőket, hogy sima konzisztencia, adjunk hozzá 200 g zsírt nem kell habverővel, inkább
A cukrozott gyümölcs édesített keveréke. A karácsonyi sütik, desszertek, édességek gyártásához cukrozott kandírozott gyümölcsöket tartalmazunk
Édesített keverék tekercsek készítéséhez Az Aranka tekercs kereskedelmi neve alatt egy okos keverék rejtőzik a magcsövek készítéséhez, vagy más néven grilliáknak is nevezik őket. Az egyszerű receptnek köszönhetően a magmassza bonyolult előkészítése megszűnik, ami
Összetevők: zab. Felhasználása: kásák, sütik alapanyagaként. Elkészítés: Öntse fel a keveréket 100 °C-os vízzel vagy rizsitallal, majd hagyja állni 5-10 percig. Ízesítse ízlés szerint (pl. lekvár, mazsola, kókuszreszelék)
Probiotikumokat tartalmazó instant keverék kásák, köretek készítéséhez. Ajánljuk reggelihez aszalt vagy nyers gyümölcsökkel, olajos magvakkal fogyasztva. A termék probiotikumokban, rostokban, vitaminokban gazdag, gluténmentes, nem tartalmaz tejet, tojást, vegan étrendet követők
Por keverék a joghurtízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Joghurtos tejszínhabsűrítő - kiváló könnyű krémek rouládákhoz, félkész süteményekhez, tortákhoz. | Összetevők: cukor, zselatin, joghurtpor (18%), módosított keményítő, só, citromsav, aroma. | A
Még az egészséges táplálkozás is lehetséges, ha mellőzi a cukrot - kínálunk gluténmentes keveréket muffinok - muffinok vagy sütemények - kekszek készítéséhez. Ez egy világos keverék, amelyet kakaóval lehet fokozni, hogy sötét alapot kapjon. További javítás lehet
Az édesítőszerben eritrit, sztevia és szukralóz keveréke biztosítja a négyszeres erősséget
A pörkölt barna földimogyoró keverékével készült mogyoróvaj teljesen természetes, és kiváló fehérjeforrás – ideális az edzéseid támogatására és az éhség megfékezésére. A teljesen természetes mogyoróvaj egy magas rosttartalmú étek, amely nem tartalmaz hozzáadott
A keverék összetétele: barna rizs, indián rizs, előfőzött (parboiled) rizs. Együttesen kb. azonos időtartamú főzést igényel, így a különleges ízek és az egészségépítő hatás egyszerre lesz jelen a tálalásnál. Kiváló alap, melyre a legkülönbözőbb feltétek is remekül
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt /köles: Lengyelország/, csicseriborsóliszt, quinoaliszt), rostkeverék (bambuszrost liszt, útifű maghéj liszt), sómentes ételízesítő (sárgarépa dara, paszternák dara, burgonya dara, póréhagyma dara, vöröshagyma dara,
A tésztát tegye forrásban lévő, sós vízbe. Hogy elkerülje az összetapadást néhányszor keverje meg, majd ízlés szerint,újraforrástól számított, 6-10 percig főzze. Összetevők: 100% kukoricaliszt
A SBS-LHM-500/H mágneses keverő fűtőlemezének köszönhetően ideális gömblombikhoz, amelyeket gyakran használnak laboratóriumokban folyadékok keveréséhez. A labori melegítő körül veszi a gömblombikot és így optimálisan átadja a beállított hőmérsékletet a folyadéknak
Eritrit és stevia keveréke, mely ötször édesebb a répacukornál.Az eritrit enyhíti a stevia kesernyés mellékízét. Összetétel: eritritol, stevia (1,85%)Mi is az Eritrit? Az eritrit egy zöldségekben, gyümölcsökben is előforduló édes ízű természetes anyag, melyet nagy
11 komponensből álló keverék, gabonapelyhek, szezám- és lenpehely, mazsola és héjnélküli tökmaggal. Cukormentes müzli. Felhasználási javaslat: gabonakása módjára elkészíteni az összekevert teljes választékot. Egy-két perces 'főzéssel' a magpelyhek sokkal jobban