Kitty Pool úszó játékkal macska-, kutyajáték

Kitty Pool úszó játékkal macska-, kutyajáték

Kitty Pool úszó játékkal macska-, kutyajáték

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 820 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kitty Pool úszó játékkal macska-, kutyajáték - termékleírás

A Kitty Pool elbűvölő! Az izgalmas medence ideális kíváncsi, felfedező kedvű macskák számára. Töltsön némi vizet a medencébe, s a mágikusan csillogó víz három úszó játékkal pillanatok alatt érdekes időtöltésről gondoskodik. A teknős, polip és tengeri csillag képében megjelenő tarka vízi lényekre kiegészítésképp még valami finomságot is helyezhetünk, s ez többszörösére emeli a foglalkoztató játék vonzerejét. A medence gyöngyház-fényben csillogó aljának köszönhetően felerősödnek a víz tipikus reflexei. Ez a nagyszerű színjáték újra meg újra magához csábítja a macskát.A Kitty Pool jellemzői:Kis medence tarka úszó játékokkal macskáknakFoglalkoztat játék kihalászásra, elkapásraVízzel megtölthető medenceVarázslatosan csillogó medence-fenék: felerősíti a tipikus vízi reflexeket, s ezzel újra meg újra odacsábítja a macskát3 vízi játékkal együtt: teknős, polip és tengeri csillag formájában inspirálják elkapásra, levadászásra a macskát; opcionálisan finomságokat lehet rájuk helyezniAzonnal használható: nem szükséges felfújni a medencétHelytakarékosan összehajthatóSzíne: kékAnyaga:Medence: PVCÚszó játékok: EVA-szivacs (etilén-vinil-acetát)Mérete: kb. Ø 30 x M 10 cm Szíveskedjen figyelembe venni: az úszójátékok ételszínezékkel festettek és ártalmatlanok az állatokra nézve. Viszont előfordulhat, hogy elszíneződnek.Megjegyzés: Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen macskájára! Rendszeresen vizsgálja meg a terméket, és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni az állat esetleges sérülését!A Kitty Pool-hoz kínált kiegészítő TIAKI úszó gyümölcsök macskajátékszettről itt találhat részletes információt.Felhívjuk szíves figyelmét, hogy magát a Kitty Poolt-t az eredetileg hoza tartozó úszó játékokkal kizárólag a 241330.2 termék kosárba helyezésével tudja megrendelni. A Kitty Pool-hoz kiegészítő tartozékként TIAKI úszó gyümölcsök macskajátékszettet is vásárolhat (.3), ami viszont az eredeti medencét NEM tartalmazza. Amennyiben a Kitty Pool nem elérhető, attól függetlenül a kiegészítő tartozékot még módjában áll megvásárolni az alaptermék nélkül. Kérjük, mindig szíveskedjen ellenőrizni, melyik terméket helyezte a kosarába!

Termék Kitty Pool úszó játékkal macska-, kutyajáték termékcsoporthoz tartozik Úszó medencék, márka kínálatában szerepel zooplus Exclusive az e-shop kínálatában Zooplus.hu.

Kitty Pool úszó játékkal macska-, kutyajáték - termék paraméterei

Kitty Pool úszó játékkal macska-, kutyajáték - ár és elérhetőség előzményei

Kitty Pool úszó játékkal macska-, kutyajáték - egyéb érdekes termékek

Kitty Pool úszó játékkal macska-, kutyajáték - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?