Kinyitható asztalok Cali nagy Sonoma

Kinyitható asztalok Cali nagy Sonoma

Kinyitható asztalok Cali nagy Sonoma

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 175 118 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kinyitható asztalok Cali nagy Sonoma - termékleírás

Cali Rendszer Érdekes design, egyedi szerkezet és nagyszerű funkcionalitás - ezek a Cali sorozat figyelemre méltó bútorainak fő erősségei. Ideális azok számára, akik szeretik követni a legújabb trendeket, de a modern és funkcionális megoldások vezérlik őket. A Cali sorozatú bútorok különösen az ipari és padlásszobák tökéletes berendezései. Dekoratív lécek A Cali sorozat megkülönböztető elemei minden bizonnyal a dekoratív lécek lesznek, azaz a frontokra szerelt függőleges lécek, amelyek a fekete, matt felülettel és a meleg fa színnel kombinálva különösen divatosak, határozottan megkülönböztetik ezt a rendszert. Egy ilyen módon felújított bútordarab egyedi berendezési tárgy lesz. A bútor szépségét a színe is meghatározza - a kézműves tölgy melegséget kölcsönöz a belső térnek, a természetes famintázat pedig rendkívül hangulatossá teszi a nappalit vagy a szobát. A bútor egyszerű formája lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a modern enteriőrökbe, így tökéletes megoldás minden otthonba és lakásba.   Tartós anyagok és masszív kivitelezés A Cali rendszer szekrények tartós Artisan tölgyfa bútorlapból készülnek. A laminált forgácslap ellenáll a sérüléseknek, így a bútorok hosszú évekig szolgálják az otthont. A gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata garantálja a jó vételt!   Tökéletesen illeszkedik a háztartás tagjainak igényeihez A Cali kollekció bútorok esetében lehetőség van a berendezés megvásárlására masszív, fém lábakkal (Cali lábak) ellátott változatban is, amelyek akár 10 centiméterrel is képesek megemelni a bútorokat! Ideális megoldás az ipari belső terekbe, a fémlábakon álló bútorok esztétikai szigorúságukban és könnyedségükben tökéletesen illeszkednek oda. Nagy, kihúzható asztal az étkezőbe és a nappaliba. A lábak fémből készültek, fekete porszórt bevonattal. Kihajtás előtt az asztal 160 cm hosszú. Nagy asztalként is használható egy családi alkalomra, amikor több embert hívunk meg. A mellékelt betéttel (50 cm) nagyméretű bútort kapunk családi vacsorákhoz és partikhoz. Az asztal 260 cm-re nyitható. A világos, természetes kézműves szín és a fekete fém lábak kombinációja dizájnos módja az étkező berendezésének. Az asztal modern ipari, loft és klasszikus belső terekbe egyaránt illik. A tetejének vastagsága 3,2 cm.

Termék Kinyitható asztalok Cali nagy Sonoma termékcsoporthoz tartozik Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Design bútorok a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Kinyitható asztalok Cali nagy Sonoma - termék paraméterei

Kinyitható asztalok Cali nagy Sonoma - ár és elérhetőség előzményei

Kinyitható asztalok Cali nagy Sonoma - egyéb érdekes termékek

Kinyitható asztalok Cali nagy Sonoma - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?