Kiegészítő tartozék flexi pórázakhoz: flexi multi box jutalomfalat és ürülékzacskó tartó

Kiegészítő tartozék flexi pórázakhoz: flexi multi box jutalomfalat és ürülékzacskó tartó

Kiegészítő tartozék flexi pórázakhoz: flexi multi box jutalomfalat és ürülékzacskó tartó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kiegészítő tartozék flexi pórázakhoz: flexi multi box jutalomfalat és ürülékzacskó tartó - termékleírás

Mire is menne egy kiadós séta esetén egy megfelelő flexi póráz nélkül? A flexi New Classic szalagpóráz kiváló megoldás, ha kutyája közepes vagy nagy termetű. Modern, ergonomkis formájának köszönhetően a póráz jól fekszik a kézben. A 8 méter hosszú szalag automatikusan kieresztődik, majd közelítés esetében újra visszatekercselődik. A tökéletesített szalagfutásnak köszönhetően a flexi New Classic szalagpóráz biztosan nem fog elakadni, bármilyen irányba is megy kutyája. Hogy a póráz mozgását hirtelen megállítsa, vagy annak hosszát rögzítse, kényelmes fékrendszer segíti Önt. A flexi New Classic szalagpóráz, L, fekete, 8 m jellemzői: Fekete szalagpóráz, maximum 50 kg-os kutyáknak Tökéletesített szalagfutás: a pórázt bármilyen irányba húzhatja a kutya, nem fog elakadni Egyszerű fékrendszer: egy kézzel kezelhető, rögzítő és megállító funkcióval Ergonomikus dizájn: jól fekszik a kézben Opcionális tartozékok: Multi box: rátehető - levehető tartó ürülékes zacskóknak vagy snackeknek LED lighting system: egyszerűen rögzíthető Robosztus szalag Kiváló, gondos kidolgozás, krómozott horoggal Made in Germany Színe: fekete Anyaga: műanyag Súly: kb. 530 g A kiegészítésként kínált multi boxról, ill. LED-es világításrendszerről az alábbi linkeken talál bővebb információt: flexi multi box flexi LED lighting system Felhívjuk szíves figyelmét, hogy magát a pórázt kizárólag a 707587.3 termék kosárba helyezésével tudja megrendelni. A pórázhoz kiegészítő tartozékot is vásárolhat, amelyek viszont az eredeti pórázt NEM tartalmazzák. Amennyiben a póráz nem elérhető, attól függetlenül a kiegészítő tartozékokat még módjában áll megvásárolni az alaptermék nélkül. Kérjük, mindig szíveskedjen ellenőrizni, melyik terméket helyezte a kosarába!

Kiegészítő tartozék flexi pórázakhoz: flexi multi box jutalomfalat és ürülékzacskó tartó - termék paraméterei

Kiegészítő tartozék flexi pórázakhoz: flexi multi box jutalomfalat és ürülékzacskó tartó - ár és elérhetőség előzményei

Kiegészítő tartozék flexi pórázakhoz: flexi multi box jutalomfalat és ürülékzacskó tartó - egyéb érdekes termékek

Kiegészítő tartozék flexi pórázakhoz: flexi multi box jutalomfalat és ürülékzacskó tartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?