Kézlenyomat egyedi medálos MoMents fehér színű szilikon karkötő

Kézlenyomat egyedi medálos MoMents fehér színű szilikon karkötő

Kézlenyomat egyedi medálos MoMents fehér színű szilikon karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 149 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kézlenyomat egyedi medálos MoMents fehér színű szilikon karkötő - termékleírás

Emlékőrző ékszerben a Te varázslatod! A medálra gyermeked keresztnevét, és születési dátumát gravírozzuk! (Lézer gravírozott szögletes alakú nemesacél csúszó medál - 12×10 mm méretű)  

A kollekciónk azért kelt életre, hogy ne csak szívünkben, hanem ékszerként is hordhassuk ezt a varázslatot.

Az ár tartalmazza a gravírozás költségét. A gravírozási idő rendeléstől számított 2 hét, de erről külön emailben is értesíteni fogunk.

 

Egyedileg gravírozott ékszer esetén hogyan zajlik a rendelés? Nagyon egyszerű!

  • A kiválasztott termék adatlapján tudod a kért feliratot megadni a gravírozáshoz.
  • Itt tudod beállítani azt is, ha szeretnél Látványtervet kérni a gravírozás előtt.
  • Amennyiben a kiválasztott termék másik oldalát is szeretnéd gravíroztatni, válaszd a legördülő menüben az Igen lehetőséget. Ebben az esetben megjelenik egy újabb ablak, ahol a hátoldalra szánt feliratot tudod megadni.
  • A KOSÁRBA RAKOM gombra kattintással el is mented számunkra az adatokat, feliratokat.
  • Ha készen van a Kosarad, add meg az adatokat a rendeléshez (szállítási, fizetési információk), majd a véglegesítés előtt ellenőrizd a Megjegyzés a rendeléshez rovat tartalmát. Itt láthatod, milyen feliratokat adtál meg. Ha elrontottad a kért szöveget, ne ess pánikba, itt tudod módosítani! Egyszerűen írd át a megfelelőre!
  • Véglegesítsd a rendelésed! A visszaigazoló e-mailben a megrendelt termék mellett a kért feliratot is látni fogod. Amennyiben csak itt fedezed fel a hibát, küldj egy válasz emailt 24 órán belül az ügyfélszolgálatnak a helyes felirattal!

MoMents egyedi karkötő kollekciónk elegáns, letisztult, könnyű nyárias hangulatú. Napi hordásra terveztük, így az acél medál és a karkötő nem kopik, nem színeződik el, még ha vízzel érintkezik, akkor sem.

Ezt az egyszerű, de mégis egyedi karkötő ajándék ötletünket egy fehér színű szilikon karkötő, és egy gravírozható acél csúszó medál alkotja. A medál 12×10×6 mm méretű.

A karkötő óraszíj kivitelének köszönhetően minden méretű csuklón kényelmes viselet. A csat segítségével könnyen méretre tudod igazítani.

A karkötő 15 és 18,5 cm-es csuklóméret között állítható.

Termék Kézlenyomat egyedi medálos MoMents fehér színű szilikon karkötő termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer MoMents.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer MoMents.

Termék Kézlenyomat egyedi medálos MoMents fehér színű szilikon karkötő termékcsoporthoz tartozik Medálok karkötőhöz, a márkához tartozik R.M.ékszer MoMents.

Kézlenyomat egyedi medálos MoMents fehér színű szilikon karkötő - termék paraméterei

Kézlenyomat egyedi medálos MoMents fehér színű szilikon karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Kézlenyomat egyedi medálos MoMents fehér színű szilikon karkötő - egyéb érdekes termékek

Kézlenyomat egyedi medálos MoMents fehér színű szilikon karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?