Laza keverék a sűrítéshez. Hideg tejszínhab, joghurt, tejföl vagy túró keményítésére szolgáló édesipari termék. Ezáltal nagyon lágy és frissítő krémek készülnek, amelyeket friss vagy kompótos gyümölcsökkel kombinálva használhatunk. A terméken feltüntetett
Por keverék a joghurtízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Joghurtos tejszínhabsűrítő - kiváló könnyű krémek rouládákhoz, félkész süteményekhez, tortákhoz. | Összetevők: cukor, zselatin, joghurtpor (18%), módosított keményítő, só, citromsav, aroma. | A
Por keverék a joghurtízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Joghurtos tejszínhabsűrítő - kiváló könnyű krémek rouládákhoz, félkész süteményekhez, tortákhoz. | Összetevők: cukor, zselatin, joghurtpor (18%), módosított keményítő, só, citromsav, aroma. | A