Kerti ház Zimowit

Kerti ház Zimowit

Kerti ház Zimowit

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 159 600 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti ház Zimowit - termékleírás

A ZIMOWIT fakerti ház garancia arra, hogy minden kiegészítőnek és felszerelésnek végre saját kuczkója lesz - még egy kiskertben is. A Zimowit szerszámház dupla ajtókkal rendelkezik, amelyek kifelé nyílnak. Előnyök: az egyetlen hajlású tető szilárd gátat szab a szél és a csapadék által közvetített minden szennyezésnek a bejáratot egy kifelé nyíló dupla üvegezésű ajtó segíti egyszerű telepítés Műszaki adatok:  Fa nedvességtartalma: ~ 18%  Tetőfedő anyag: lucfa  A tető vastagsága : 1,6 cm  Külső méretek tetővel: 222,6x149,3x194,5 cm  Külső méretek tető nélkül: 200x120 cm  Belső méretek : 192x112 cm  Magasság: elöl - 194,5 cm, hátul - 168,3 cm  Ajtó vastagsága: 4 cm  Ajtó méretei: 2 * 90x180 cm  Ablakméretek : 78x60 cm  Vízelvezetés: 15 cm A házak padló nélkül szállíthatók. A raklap méretei: 200x120x40 cm Szakmai tanácsok:  minden beépített házhoz kövezett és vízszintes felületre van szükség, pl. Térkőből készült alap  az impregnálás a termék minőségének megőrzéséhez szükséges intézkedés  a ház telepítése előtt javasoljuk az impregnálást, ez segít elkerülni a burkolat hézagaiban lévő burkolati hézagokat, amelyek a nyári időszakban eltolódhatnak ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti házak, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti ház Zimowit - termék paraméterei

Kerti ház Zimowit - ár és elérhetőség előzményei

Kerti ház Zimowit - egyéb érdekes termékek

Kerti ház Zimowit - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?