Kerti doboz Samoa Rattan doboz 270L barna

Kerti doboz Samoa Rattan doboz 270L barna

Kerti doboz Samoa Rattan doboz 270L barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 150 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti doboz Samoa Rattan doboz 270L barna - termékleírás

A barnaszínű Samoa Rattan Box 270L nagy kapacitású (akár 270 literes), így ideális a kerti bútorok párnáinak, játékoknak és egyéb kerti kiegészítőknek a tárolására. Szintetikus anyagból készült, ami ellenállóvá teszi a különböző időjárási viszonyokkal és a vízzel szemben.A kivitel a természetes rattan mintázatot utánozza.Maximálisan ellenáll az időjárási körülményeknek és az UV-sugaraknak.Ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek és az UV-sugaraknak, és nem igényel különösebb karbantartást.Beépített fogantyúkkal és görgőkkel van ellátva a könnyebb mozgatás érdekében.Kiválóan alkalmas különböző kerti kiegészítők tárolására.A kerti láda gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, szerszámok nélkül.A kerti dobozra nem ajánlatos ráülni.Műszaki adatok: Szín: barnaAnyaga: műanyagŰrtartalom: 270 l Méretek: 117x57x45 cm

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Termék Kerti doboz Samoa Rattan doboz 270L barna termékcsoporthoz tartozik Tároló dobozok az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Tároló ládák az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Kerti doboz Samoa Rattan doboz 270L barna - termék paraméterei

Kerti doboz Samoa Rattan doboz 270L barna - ár és elérhetőség előzményei

Kerti doboz Samoa Rattan doboz 270L barna - egyéb érdekes termékek

Kerti doboz Samoa Rattan doboz 270L barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?