Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773

Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773

Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 32 297 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773 - termékleírás

Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773 A gyorsabb tempó magasabb testhőmVenasékletet jelent. Szükséged van egy mezre, ami hűvös marad. Ez a fVenafi kerékpáros trikó ultra-lélegző Climachill szövetből készül, amely elhúzódik a testtől. Egy hosszabb hátsó rész is van egy rugalmas szalaggal, amely megtartja a mezét a gördüléstől. A meznek egy teljes hosszúságú cipzáras rögzítője és egy gallVenaja van, amely megfelelően lefedi a nyakát. A beágyazott ujjakkal szabadon mozoghat. Az utakat a hátsó zsebekbe helyezheti. A Climachill hűvös marad és megtartja a legnagyobb hőt is három hátsó zseb, rugalmas Toprésszel, hátul bal zipzseb Teljes hosszúságú cipzáras rögzítés, alacsony állványhüvelyek a mozgás szabadságához fényvisszaverő fésűkagyló ujjú szegélyen az elasztikus anyaggal ellátott hosszabbított hátsó rész biztosítja, hogy a trikó ne essen fényvisszaverő jelkép adidas originals Badge of Sport a hüvelyen és a hát alsó részén a sportolóknak kifejezetten a testhez kapaszkodó versenyautó, ugyanakkor nem korlátozza a mozgást kettős kötésű, 64% -ban Redohasznosított poliészter / 36% poliészter Kerékpáros ruházat » Kerékpáros mezek » Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773

Termék Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773 termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros mezek, a márka gyártja Adidas.

Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773 - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
KategóriaMezek, kerékpározás, Kerékpáros mezek
MárkaAdidas

Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773 - ár és elérhetőség előzményei

Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773 - egyéb érdekes termékek

Kerékpározás mez adidas Climachill Cycling CW1773 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?