Kerékpáros sport szemüveg Rogelli RAPTOR  felcserélhető lencsék, rózsaszín 009.238

Kerékpáros sport szemüveg Rogelli RAPTOR felcserélhető lencsék, rózsaszín 009.238

Kerékpáros sport szemüveg Rogelli RAPTOR  felcserélhető lencsék, rózsaszín 009.238

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 19 985 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerékpáros sport szemüveg Rogelli RAPTOR felcserélhető lencsék, rózsaszín 009.238. - termékleírás

Kerékpáros sport szemüveg Rogelli RAPTOR felcserélhető lencsék, rózsaszín 009.238. Fényes anyag TR90 matt megjelenés. Belső távolság a szemüvegek sarkai között - 13,5 cm, a szemüvegek nagyon rugalmasak a szélesebb arcDovodhoz. 3 pár eltávolítható objektív szellőzőnyílással: tiszta, füst és sárga. Formázható, testreszabható gumibetétek. Beépített állítható lábak gumi bevonattal. Javasoljuk, hogy pihentesse a poharakat. Folytassa először, engedje el az üvegből a szemlencsét, óvatosan nyomja be a keret tetejét (hajlítsa be az ívbe), majd távolítsa el a felső peremet az egész hosszában, majd végül vegye le a peremet az élről. Más szemüvegek beillesztéséhez tegye a helyét a külső szélre, majd helyezze őket a felső keretbe, és tegye a gyűrűt a tetejVenaől a hüvelykujjával, hogy enyhe nyomást fejtsen ki a lökhárítóhoz, és nyomja be az üvegt, amely bepattan a bajonett hornyába. Mikroszálas táska tároláshoz és szemüveg tisztításához. Javasoljuk, hogy egy szilárd neoprén tDovodot vásároljon cserélhető üvegtálcákkal. Anyag összetétele: 100% poliamid Használat: kerékpározás, futás, sífutás, sportolás ÉvszakDovod: egész évben Szín: rózsaszín Téma: fVenafi, Gyártó: Rogelli Súly: 0,03 kg Napszemüveg » Sport szemüveg » Kerékpáros sport szemüveg Rogelli RAPTOR felcserélhető lencsék, rózsaszín 009.238.

Kerékpáros sport szemüveg Rogelli RAPTOR felcserélhető lencsék, rózsaszín 009.238. - termék paraméterei

IntrastatSzemüvegek (sport, fashion)-0,15-90041091
KategóriaLencse, Lencsék, Szemüveg

Kerékpáros sport szemüveg Rogelli RAPTOR felcserélhető lencsék, rózsaszín 009.238. - ár és elérhetőség előzményei

Kerékpáros sport szemüveg Rogelli RAPTOR felcserélhető lencsék, rózsaszín 009.238. - egyéb érdekes termékek

Kerékpáros sport szemüveg Rogelli RAPTOR felcserélhető lencsék, rózsaszín 009.238. - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?