Kerbl Pet GOLEYGO pótadaptercsap kettes szettben - Csap M méret, 2 darab (M méretű pórázokhoz)

Kerbl Pet GOLEYGO pótadaptercsap kettes szettben - Csap M méret, 2 darab (M méretű pórázokhoz)

Kerbl Pet GOLEYGO pótadaptercsap kettes szettben - Csap M méret, 2 darab (M méretű pórázokhoz)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 832 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerbl Pet GOLEYGO pótadaptercsap kettes szettben - Csap M méret, 2 darab (M méretű pórázokhoz) - termékleírás

A kutyahámokhoz és nyakörvekhez készült GOLEYGO-zárrendszert speciálisan azért fejlesztették ki, hogy lehetővé tegye a póráz különösen egyszerű és gyors fel-, illetve levételét. A Kerbl Pet adaptercsappal kézhez kap minden olyan eszközt, amire szüksége van a mágneses zárrendszer használatához kutyahámokon és nyakörveken. A szett 2 db fémcsapból áll. A csap egyszerűen a kutya nyakörvére vagy hámjára helyezhető és hozzácsavarozható az ellendarabhoz. Ekkor minden készen is áll, hogy használhassa GOLEYGO pórázát. A póráz zárja és a csap között a mágnesesség hatására jön létre a kapcsolat. A csap golyósfeje forog, így kutyusa maximális mozgásszabadságot élvezhet a séták közben. A Kerbl Pet GOLEYGO pótadaptercsap kettes szettben jellemzői:Adaptercsap GOLEYGO zárrendszerhezHámokra és nyakörvekre helyezhető: lehetővé teszi a póráz biztonságos és gyors fel-, illetve levételétMinőségi anyagból: robusztus und vízálló360°-ban, szabadon forgó: mozgás közben nem akad be, teljes rugalmasság Egyszerűen felhelyezhető: csavarozással rögzíthető, a csap nyílásán keresztül a gyűrűre helyezhető és az ellendarabhoz csavarozható Csekély súly Színe: ezüstAnyaga: acél (ónozott)Mérettáblázat:MéretTeljes méretHozzáillő nyakörv gyűrű méreteSúlySH 27,6 x Sz 10 mmmax. 4 mm-es vastagsághoz2 x 6 gMH 32,2 x Sz 12 mmmax. 6 mm-es vastagsághoz2 x 10 gFigyelmeztetés: A szállítmány nyakörvet és a képen látható gyűrűket nem tartalmazza. Ha az adaptercsapot becsavarozta, használat előtt legalább 12 órán keresztül hagyja rögzülni. Minden csapot csak egyszer lehet a nyakörv gyűrűjére csavarozni, miután rögzítette, már nem lehet kinyitni. Ha több nyakörvet, illetve hámot szeretne felszerelni ilyen csappal, akkor mindig megfelelő méretű GOLEYGO csapot vásároljon a választott pórázhoz.

Kerbl Pet GOLEYGO pótadaptercsap kettes szettben - Csap M méret, 2 darab (M méretű pórázokhoz) - termék paraméterei

KategóriaMérnek, Csapok

Kerbl Pet GOLEYGO pótadaptercsap kettes szettben - Csap M méret, 2 darab (M méretű pórázokhoz) - ár és elérhetőség előzményei

Kerbl Pet GOLEYGO pótadaptercsap kettes szettben - Csap M méret, 2 darab (M méretű pórázokhoz) - egyéb érdekes termékek

Kerbl Pet GOLEYGO pótadaptercsap kettes szettben - Csap M méret, 2 darab (M méretű pórázokhoz) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?