| | Kerámia nehezék savanyúságkészítéshez, amely két | részből áll. Mindez lehetővé teszi a behelyezését | kisebb nyakátmérőjű tartályokba, mint a szükséges | összeszerelt nehezék-átmérő. A nehezék nyílásain |
| Cserefedél 10 literes kerámia káposztás hordóhoz. A fedélnek köszönhetően az otthon töltött élelmiszereket, mint például a kovászos uborkát vagy a káposztát, elszigetelten tarthatja a külső környezettől
| Pótfedél 17 és 20 literes kerámia káposztás hordóhoz. A fedélnek köszönhetően a házilag töltött élelmiszereket, mint például a kovászos uborkát vagy a káposztát, elszigetelten tarthatja a külső környezettől
| Cserefedél 5 literes kerámia káposztás hordóhoz. A fedélnek köszönhetően az otthon töltött élelmiszereket, például a kovászos uborkát vagy a káposztát elszigetelten tarthatja a külső környezettől
| Kerámia nehezék káposztás hordóhoz 10 l. | A nehezék két részre van osztva, hogy a kész nehezék kívánt átmérőjénél kisebb nyakátmérőjű edényekbe lehessen behelyezni. A lyukak arra szolgálnak, hogy a nehezék könnyen kivehető legyen az edényből, de arra is, hogy a
| Kerámia nehezék 17 és 20 literes káposztás hordóhoz. | A nehezék két részre van osztva, hogy a kész nehezék kívánt átmérőjénél kisebb nyakátmérőjű edényekbe lehessen behelyezni. A lyukak arra szolgálnak, hogy a nehezék könnyen kivehető legyen az edényből, de arra is,
| Kerámia nehezék 30 és 40 literes káposztás hordóhoz. | A nehezék két részre van osztva, hogy a kész nehezék kívánt átmérőjénél kisebb nyakátmérőjű edényekbe lehessen behelyezni. A lyukak arra szolgálnak, hogy a nehezék könnyen kivehető legyen az edényből, de arra is,
| Ez a kerámiahordó sokoldalúan alkalmazható konyhájában. Különösen hasznos házilag pácolt ételek, például savanyúság, pácolt virsli, sajt és egyéb olajban vagy ecetes páclében pácolt finomságok elkészítéséhez. Hagyományos módon, természetes anyagokból
| Ez a kerámiahordó sokoldalúan alkalmazható konyhájában. Különösen hasznos házilag pácolt ételek, például savanyúság, pácolt virsli, sajt és egyéb olajban vagy ecetes páclében pácolt finomságok elkészítéséhez. Hagyományos módon, természetes anyagokból
| Kerámia papírnehezék káposztás hordóhoz 5,8 l. | A nehezék két részre van osztva, hogy a kész papírnehezék kívánt átmérőjénél kisebb nyakátmérőjű edényekbe lehessen behelyezni. A lyukak arra szolgálnak, hogy a nehezék könnyen kivehető legyen az edényből, de arra is,
| Ez a kerámiahordó sokoldalúan alkalmazható konyhájában. Különösen hasznos házilag pácolt ételek, például savanyúság, hal, sajt és egyéb olajban vagy ecetes páclében pácolt finomságok elkészítéséhez. Hagyományos módon, természetes anyagokból
| A savanyító edény minden háztartásban megállja helyét. Leginkább házikészítésû alap élelmiszer készítésére szolgál, mint a kovászos uborka, ecetes kolbász, hal, sajtok, és egyéb olajos, ecetes alapú ételek. Az edény zománcozott kerámiából készült, mely nem
| Ez a kerámiahordó sokoldalúan alkalmazható konyhájában. Különösen hasznos házilag pácolt ételek, például savanyúság, hal, sajt és egyéb olajban vagy ecetes páclében pácolt finomságok elkészítéséhez. Hagyományos módon, természetes anyagokból
| Ez a kerámiahordó sokoldalúan alkalmazható konyhájában. Különösen hasznos házilag erjesztett ételek, például savanyúság,ecetes kolbász, sajt és egyéb olajban vagy ecetes páclében pácolt finomságok elkészítéséhez. Hagyományos módon, természetes anyagokból
| A kerámiaedény segít a savanyúságok - tejsavbaktériumokkal erjesztett zöldségek - elkészítésében. Az így erjesztett zöldségek aktiválják az immunrendszert a baktériumok és vírusok elleni küzdelemben, erősítik a szervezetet a fertőzésekkel szemben, valamint támogatják
A rögzítő lapok segítenek abban, hogy a lében maradjon az uborka, ecetes kolbász, sajt stb.Használat előtt áztassuk be egy kis időre vízbe, tegyük a befőttes üvegbe - lehetőleg két darabot keresztbe - a 3 l-es üveg belső falai közé az ételre, ami így a lében tartaja
| | | | A zöldségeltevő edény segít ízletes és finom | savanyúságot készíteni az egész család számára. | | | | Pickles (savanyúság) - tejsavbaktériumokkal erjesztett | zöldségek
Barna edény mázas kerámiából 10 l fedővel. Az edény henger alakú, ami a tetején szélesedig, így kényelmesen lefedhető a fedelével. A jobb hordozhatóság érdekében az edény 2 oldalán füllel.A zelák edényt káposzta és más hasonlóan feldolgozott zöldségek