Kanapé Daren B Portland 95

Kanapé Daren B Portland 95

Kanapé Daren B Portland 95

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 69 852 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kanapé Daren B Portland 95 - termékleírás

A Daren kanapé egy minimalista alakú és kényelmes kanapé, ideális nappali, előszoba vagy gyermekszoba. Egyszerű kialakításának köszönhetően könnyedén harmonizál a kollekció többi bútorával, és létrehozza: a taburettel - meghosszabbított kanapé lábtartóval, egy második kanapéval - egy nagyobb kanapéval, és két ellentétes elrendezésű kanapéval együtt egy taburettel - még egy sarok is. Döntse el maga, melyik konfiguráció a legjobb az Ön számára, és ha unatkozik, könnyedén szétválaszthatja vagy összekapcsolhatja az elemeket, hogy a nappali soha többé ne legyen unalmas.

Termék Kanapé Daren B Portland 95 termékcsoporthoz tartozik Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Előszoba bútor, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kanapé Daren B Portland 95 - termék paraméterei

Kanapé Daren B Portland 95 - ár és elérhetőség előzményei

Kanapé Daren B Portland 95 - egyéb érdekes termékek

Kanapé Daren B Portland 95 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?