Irodai szék Mark Adler Manager 2.8 Black

Irodai szék Mark Adler Manager 2.8 Black

Irodai szék Mark Adler Manager 2.8 Black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 46 412 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Irodai szék Mark Adler Manager 2.8 Black - termékleírás

A MARK ADLER MANAGER 2.8 egy modern, kényelmes és formatervezett ergonomikus szék. Úgy tervezték, hogy a legapróbb részletekre is figyeltek, amelyek elősegítik a helyes testtartást és védik a gerincet. A Manager 2.8 ideális ajánlat azoknak, akik klasszikus irodai szék vásárlásakor számítanak a magas minőségre.A szék speciálisan profilozott kialakítása biztosítja a kényelmet, a nagyszerű megjelenést, az egészséges testtartást, megfelelően beállítja a gerincet, ezáltal csökkenti a fáradtságot. A felhasznált anyagot sűrű szövés, rugalmasság és a legjobb légáramlás jellemzi. Ez egy kiváló minőségű, kiváló minőségű anyag. A Mesh HD szövet rendkívül erős és tartós, miközben kényelmet és komfortot biztosít.Szellőző, rendkívül tartós anyag azokon a területeken, ahol a test a székhez tapad. Ez a technológia a tökéletes légáramlás érdekében a vonzó pinhole-konstrukciót a legmagasabb minőségű anyagokkal és habokkal kombinálja. Ez a megoldás biztosítja a frissességet, a kényelmet és a hűvösséget még a több órás használat során is.A speciális puha szivacs és a Thermo-Elastic hab biztosítja a megfelelő légáramlást. Ez a megoldás megfelelő minőséget és deformációval szembeni ellenállást is biztosít.A deformációnak ellenálló anyagból készült kényelmes kartámaszok kényelmes kartámasztást tesznek lehetővé, megfelelő alátámasztást nyújtanak az alkaroknak, csökkentik a vállak és a gerinc terhelését.A TILT PLUS hintamechanizmus lehetővé teszi a hintázást, amely lehetővé teszi a relaxációt, biztosítja a megfelelő vérkeringést és enyhíti az izmok feszültségét. Tartós és megbízható konstrukció, akár 130 kg teherbírással. A speciális ágyéktámasz biztosítja a kényelmet és a gerinc megfelelő alátámasztását.A fejtámla biztosítja a nyak és a fej megfelelő helyzetét. A nyaki gerinc fájdalmáról még a hosszú órákon át tartó munka során is megfeledkezik. A fejtámla magassága és dőlése állítható. Öt dupla nylon görgő biztosítja a szék szabad mozgását, a felhasznált anyagok pedig védik a padlót a karcolásoktól és kopásoktól.

Ezt a terméket a csoportban találja Irodai székek, a márkához tartozik HUZARO, MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Irodai szék Mark Adler Manager 2.8 Black termékcsoporthoz tartozik Irodai bútor, a márka gyártja HUZARO, MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Irodai szék Mark Adler Manager 2.8 Black - termék paraméterei

Irodai szék Mark Adler Manager 2.8 Black - ár és elérhetőség előzményei

Irodai szék Mark Adler Manager 2.8 Black - egyéb érdekes termékek

Irodai szék Mark Adler Manager 2.8 Black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?