HUNTER Vario Basic Alu-Strong piros kutyanyakörv, piros XL méret: 45-65cm nyakkerület

HUNTER Vario Basic Alu-Strong piros kutyanyakörv, piros XL méret: 45-65cm nyakkerület

HUNTER Vario Basic Alu-Strong piros kutyanyakörv, piros XL méret: 45-65cm nyakkerület

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

HUNTER Vario Basic Alu-Strong piros kutyanyakörv, piros XL méret: 45-65cm nyakkerület - termékleírás

Az Ön kutyája is különösen élénk és erős? Akkor ez a különösen masszív nylon kutyanyakörv rendkívüli módon terhelhető, szabadalmaztatott zárjával az Ön kedvencének is biztosan jó lenne. Az alumínium zár különösen kis súlyú, könnyen nyitható, zárható, s hozzájárul ahhoz, hogy a nyakörv valóban kényelmes viselet legyen. Próbálja ki, és győződjön meg a HUNTER Vario-Basic Alu-Strong nyakörv terhelhetőségéről!A piros HUNTER Vario Basic Alu-Strong nyakörv jellemzői nagy vonalakban:Színe: pirosNyakörv anyaga: nylonZár anyaga: alumíniumRobusztus hegesztett varratok, pótlólag is megvarrtcsatja rozsdamentes, magas fényűre polírozottTolóka segítségével fokozatmentesen állíthatóBeállítási lehetőségekL méret: 40-55 cm, szélessége 2 cmXL méret: 45-65 cm, szélessége 2,5 cmA német Heim cég már több mint száz éve foglalkozik minőségi kisállat-tartozékok gyártásával. A felhasznált anyagok minősége és a megbízható kézi munka garantálja a Heim termékek tartósságát.

HUNTER Vario Basic Alu-Strong piros kutyanyakörv, piros XL méret: 45-65cm nyakkerület - termék paraméterei

KategóriaMérnek

HUNTER Vario Basic Alu-Strong piros kutyanyakörv, piros XL méret: 45-65cm nyakkerület - ár és elérhetőség előzményei

HUNTER Vario Basic Alu-Strong piros kutyanyakörv, piros XL méret: 45-65cm nyakkerület - egyéb érdekes termékek

HUNTER Vario Basic Alu-Strong piros kutyanyakörv, piros XL méret: 45-65cm nyakkerület - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?