HUNTER Hám London Vario Rapid, narancssárga méret S 41-70cm derékkörfogatú kutya

HUNTER Hám London Vario Rapid, narancssárga méret S 41-70cm derékkörfogatú kutya

HUNTER Hám London Vario Rapid, narancssárga méret S 41-70cm derékkörfogatú kutya

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

HUNTER Hám London Vario Rapid, narancssárga méret S 41-70cm derékkörfogatú kutya - termékleírás

Színes és kényelmes séták kutyájával a környéken: a HUNTER London Vario Rapid hámmal nem probléma! Élénk narancssárga színben kapható, és azonnal magára vonzza a figyelmet. Még inkább, ha a hámot a London kollekcióból származó pórázzal kombinálja! A hám strapabíró, szakadásálló poliészterből készült, kellemesen könnyű és megtartja a formáját. Négyszer állítható , így igazodik kutyája méretéhez. Ez biztosítja a magas szintű viselési kényelmet. Ehhez hozzájárul az anyag kellemesen puha tapintása is. A biztonsági zárnak köszönhetően a kutyahám műanyag csatja egyetlen egyszerű lépéssel zárható. HUNTER London Vario Rapid hám, narancssárga színben egy pillantásra: Könnyű hám kis és közepes méretű kutyák számára Nagyon strapabíró: szakadásálló, formatartó poliészterből készült Mérethez igazítható: 4 irányban állítható, tökéletes a növekvő kutyák számára is Biztonsági zárral: a csat egy kézzel zárható, a hámhoz színben igazodóan Puha és rugalmas: kellemes tapintású, mint a nejlon Tartós: a csat és a csúszka erős műanyagból készült Könnyen letörölhető: könnyen tisztítható és gyorsan szárad Kiváló minőségű kivitelezés: HUNTER minőség Színes kialakítás: élénk narancssárga színben Ideális a London sorozatú HUNTER pórázokkal való kombináláshoz A hám típusa: H-hám Hám anyaga Hám: poliészter Gyűrűk: fém, nikkelezett Rögzítő, csúszka: műanyag Szín: narancssárga Zárási típus: biztonsági zár Mérettáblázat: Méret Hasi kerület Nyak körméret Öv szélessége XXS-XS 32 - 52 cm 30 - 45 cm 1,5 cm S 41 - 70 cm 38 - 59 cm 2,0 cm M 58 - 101 cm 53 - 85 cm 2,5 cm A HUNTER a magas minőségi és funkcionalitási szabványokat képviseli. Az egyes termékek minősége a vonzó dizájnnal, a magas szintű funkcionalitással és a legmagasabb szintű biztonsággal kombinálva áll az előtérben.

HUNTER Hám London Vario Rapid, narancssárga méret S 41-70cm derékkörfogatú kutya - termék paraméterei

KategóriaMérnek

HUNTER Hám London Vario Rapid, narancssárga méret S 41-70cm derékkörfogatú kutya - ár és elérhetőség előzményei

HUNTER Hám London Vario Rapid, narancssárga méret S 41-70cm derékkörfogatú kutya - egyéb érdekes termékek

HUNTER Hám London Vario Rapid, narancssárga méret S 41-70cm derékkörfogatú kutya - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?