HUNTER Ecco Sport Vario Rapid kutyahám - piros- S-M: 48-70 cm a mellkaskerület

HUNTER Ecco Sport Vario Rapid kutyahám - piros- S-M: 48-70 cm a mellkaskerület

HUNTER Ecco Sport Vario Rapid kutyahám - piros- S-M: 48-70 cm a mellkaskerület

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 232,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

HUNTER Ecco Sport Vario Rapid kutyahám - piros- S-M: 48-70 cm a mellkaskerület - termékleírás

Ideális kutyahám mindennapi sétákhoz - bármilyen időjárásban. A HUNTER Ecco Sport Vario Rapid hám erős poliamid nylonból készül, s ezáltal extrém tartós és szakadásálló. Használata minden időjárási körülmény között lehetséges, puha és egyben rugalmas is. Kutyája élvezni fogja a kényelmes viseletet. A hám fokozatmentesen állítható a kutya testéhez való tökéletes illeszkedésért. A piros HUNTER Ecco Sport Vario Rapid kutyahám jellemzői: Színe: piros Anyaga: poliamid nylon Nagyon tartós, minden időjárási körülmény között használható Puha és rugalmas, nagyon kényelmes a viselése Fokozatmentesen állítható, 4 helyen Praktikus bekattintós csattok A HUNTER a minőségi - és funkcionális igényeknek való megfelelés elkötelezettje: az egyes termékek attraktív kinézettel párosuló kiváló minősége, a magas fokú funkcionalitás és a nagy mértékű biztonság áll az előtérben. Méretadatok: A hámhoz való piros nylon HUNTER Ecco Sport pórázt ITT tudja megnézni! Méret Nyakkerület Mellkerület Szélesség XXS - XS 30 - 45 cm 33 - 54 cm 1,5 cm S - M 42 - 65 cm 48 - 70 cm 2,0 cm

HUNTER Ecco Sport Vario Rapid kutyahám - piros- S-M: 48-70 cm a mellkaskerület - termék paraméterei

HUNTER Ecco Sport Vario Rapid kutyahám - piros- S-M: 48-70 cm a mellkaskerület - ár és elérhetőség előzményei

HUNTER Ecco Sport Vario Rapid kutyahám - piros- S-M: 48-70 cm a mellkaskerület - egyéb érdekes termékek

HUNTER Ecco Sport Vario Rapid kutyahám - piros- S-M: 48-70 cm a mellkaskerület - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?