HUNTER Ecco Sport kutyapóráz, fekete - 110 cm hosszú, 15 mm széles, kézi hurokkal

HUNTER Ecco Sport kutyapóráz, fekete - 110 cm hosszú, 15 mm széles, kézi hurokkal

HUNTER Ecco Sport kutyapóráz, fekete - 110 cm hosszú, 15 mm széles, kézi hurokkal

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 020 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

HUNTER Ecco Sport kutyapóráz, fekete - 110 cm hosszú, 15 mm széles, kézi hurokkal - termékleírás

Az Ecco Sport kutyapórázt kiváló minőségű nylonból állítják elő. Így az egyrészről extrém szakítószilárdságú és strapabíró, másrészről kellemes, puha tapintású az azt tartó kéznek. Anyagára jellemző, hogy ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ezért ez a nylon-póráz ideális választás mindazoknak, akik rossz idő estén sem szeretik kihagyni a kedvencükkel való sétát. A póráz két különböző verzióban kapható: ízlés szerint választhat az egyszerű, 110 cm-es és a háromszorosan állítható, 200 cm hosszú póráz közül! A HUNTER Ecco Sport kutyapóráz jellemzői: Extrém tartós és szakadásbiztos - bármilyen időjárási viszonyok között 2 variáns: egyszerűen, kézi hurokkal és egy karabinerrel, vagy állítható hosszal, 3 O-gyűrűvel, igény szerint használható rövid, közepes vagy hosszú pórázként Nagyon jó ár-érték arány Puha és kellemes az azt tartó kéznek Időjárásálló és mosható Anyaga: nylon / poliamid szíj Színe: fekete Mérete: Egyszerű póráz kézi hurokkal: H 110 cm x Sz 15 mm Állítható hosszúságú póráz: H 200 cm x 15 mm, lerövidíthető 172, 128 vagy 105 cm-re A HUNTER a minőségi - és funkcionális igényeknek való megfelelés elkötelezettje: az egyes termékek attraktív kinézettel párosuló kiváló minősége, a magas fokú funkcionalitás és a nagy mértékű biztonság áll az előtérben. A pórázhoz illő, fekete HUNTER Ecco Sport nyakörvet és hámot, valamint nyakörvet és pórázt együtt, kedvező szettben az alábbi linkeken találhat: HUNTER Ecco Sport Vario Basic kutyanyakörv - fekete HUNTER Ecco Sport Vario Rapid hám - fekete HUNTER szett: Ecco Sport nyakörv és póráz, fekete

HUNTER Ecco Sport kutyapóráz, fekete - 110 cm hosszú, 15 mm széles, kézi hurokkal - termék paraméterei

KategóriaElőke, Húrok

HUNTER Ecco Sport kutyapóráz, fekete - 110 cm hosszú, 15 mm széles, kézi hurokkal - ár és elérhetőség előzményei

HUNTER Ecco Sport kutyapóráz, fekete - 110 cm hosszú, 15 mm széles, kézi hurokkal - egyéb érdekes termékek

HUNTER Ecco Sport kutyapóráz, fekete - 110 cm hosszú, 15 mm széles, kézi hurokkal - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?