Hosszú ujjú ing BLACK HEART Duke  szürke  XXL

Hosszú ujjú ing BLACK HEART Duke szürke XXL

Hosszú ujjú ing BLACK HEART Duke  szürke  XXL

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 22 500 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Hosszú ujjú ing BLACK HEART Duke szürke XXL - termékleírás

Kockás ing, gombos rögzítés, 2 mellzseb, felvarrók.. A BLACK HEART Duke hosszú ujjú ing egy igazi 'pasis' ing, és tökéletes választás a szabadidős tevékenységekhez. A minőségi pamut anyag maximális kényelmet biztosít viselés közben. Nagyszeűen illik szabadidős nadrágokhoz és farmerekhez. A lázadó felvarróknak köszönhetően azonban leginkább a motoros stílushoz illik. Mutasd meg hát, hova tartozol! Ennek az ingnek az ideje egyáltalán nem 'járt le'! Egy örök klasszikus!Technikai leírás: kockás ing hosszú ujjú gombos rögzítés 2 mellzseb felvarrók kényelmes szabás anyag: 100% pamut Mérettáblázat:   XS S M L XL XXL Konfekció méret 40 42-44 46-48 50-52 54-56 58 Mellkasi kerület (cm) 74-81 82-90 91-102 103-106 107-111 112-117

Ez a termék a kategóriába tartozik Hosszú ujjú ingek, a márkához tartozik Black heart, méretben készül 2XL, a színes változat az szürke, boltban megtalálod insportline.hu.

Hosszú ujjú ing BLACK HEART Duke szürke XXL - termék paraméterei

Színszürke
Méretszürke
KategóriaIngek, Hosszú ujjú ingek
MárkaBlack heart
Méret2XL
Színszürke
E-shopinsportline.hu

Hosszú ujjú ing BLACK HEART Duke szürke XXL - ár és elérhetőség előzményei

Hosszú ujjú ing BLACK HEART Duke szürke XXL - egyéb érdekes termékek

Hosszú ujjú ing BLACK HEART Duke szürke XXL - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?