Hosszú ujjú felső BLACK HEART Blue Chopper RG  fehér  XXL

Hosszú ujjú felső BLACK HEART Blue Chopper RG fehér XXL

Hosszú ujjú felső BLACK HEART Blue Chopper RG  fehér  XXL

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 14 600 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Hosszú ujjú felső BLACK HEART Blue Chopper RG fehér XXL - termékleírás

Hosszú ujjú, kerek nyakú, stílusos nyomott minta, kényelmes viselet.. A pamutból készült BLACK HEART Blue Chopper RG hosszú ujjú felső olyan kényelmes, hogy állandóan hordani akarod majd. Ennek köszönhetően hétköznapi viseletre tökéletes. A vagány, belevaló nyomott minta azonban kifejezetten motorosok számára teszi alkalmassá. Mutasd meg, hova tartozol a BLACK HEART Blue Chopper RG hosszú ujjú felsővel!Technikai adatok - Hosszú ujjú felső BLACK HEART Blue Chopper RG: Hosszú ujjú Kerek nyakú Kiváló minőségű nyomott minta Kényelmes illeszkedés Anyaga: 100% pamut, 250 g/m2

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi pólók, a márkához tartozik Black heart, mérete az 2XL, a színes változat fehér, az e-shopban megtalálod insportline.hu.

Termék Hosszú ujjú felső BLACK HEART Blue Chopper RG fehér XXL termékcsoporthoz tartozik Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Black heart, méretben készül 2XL, a színes változat az fehér, az eladó ajánlatában insportline.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Fehér pólók, a márkához tartozik Black heart, mérete az 2XL, a színes változat fehér, az e-shopban megtalálod insportline.hu.

Hosszú ujjú felső BLACK HEART Blue Chopper RG fehér XXL - termék paraméterei

Színfehér
Méretfehér
Kategóriapólók, Férfi pólók, Hosszú ujjú pólók, Fehér pólók
MárkaBlack heart
Méret2XL
Színfehér
E-shopinsportline.hu

Hosszú ujjú felső BLACK HEART Blue Chopper RG fehér XXL - ár és elérhetőség előzményei

Hosszú ujjú felső BLACK HEART Blue Chopper RG fehér XXL - egyéb érdekes termékek

Hosszú ujjú felső BLACK HEART Blue Chopper RG fehér XXL - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?