Hiszek benned lányom apa acél medálos kulcstartó #428166

Hiszek benned lányom apa acél medálos kulcstartó #428166

Hiszek benned lányom apa acél medálos kulcstartó #428166

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Hiszek benned lányom apa acél medálos kulcstartó - termékleírás

'Lányomnak. Sose feledd, hogy szeretlek. Remélem, hiszel magadban annyira, mint Én hiszek benned! Szeretettel Apa' feliratos acél téglalap medálos kulcstartó Számotokra állítottunk össze egy kedves meglepetést!

Univerzális ajándék ez a kulcstartó, melynek szerettünk biztosan örülni fog. Fontosnak lenni valakinek óriási energiát adhat. Sokszor ugyan nehéz ezt kimondani. Meglepetésünkkel ebben is tudunk segíteni neked.

Ezt a nagyszerű ajándék ötletünket egy gravírozott acél medál, és egy acél kulcstartó alkotja.

A kulcstartót egy téglalap alakú 29×16 mm méretű elegáns acél medál díszíti, amit lézer gravírozunk. Az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Termék Hiszek benned lányom apa acél medálos kulcstartó #428166 termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Hiszek benned lányom apa acél medálos kulcstartó - termék paraméterei

Hiszek benned lányom apa acél medálos kulcstartó - ár és elérhetőség előzményei

Hiszek benned lányom apa acél medálos kulcstartó - egyéb érdekes termékek

Hiszek benned lányom apa acél medálos kulcstartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?