A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 357 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Termék HIMALAYASPIRIT L-ASZKORBINSAV 250 g az EAN kód írja le 5999860587767.
L-aszkorbinsav, mely természetes antioxidáns, feszesíti a bőrt és lassítja az öregedést. Allergén anyagot nem tartalmaz. Adagolás: Testsúly kilogrammonként 30 mg (pl.: 60 kg-os embernek 1800 mg = 1,8 g) gyümölcslében, vízben vagy teában elkeverve
Az aszkorbinsav a C-vitamin hétköznapi megnevezése. Az étkezési aszkorbinsavat gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használhatjuk a sütés-főzés folyamán, tartósításkor egyaránt. Tökéletes alapanyag az ételek állagának javításához, limonádé készítéséhez is. Az
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Fontos információ: az emberi szervezet az
L-aszkorbinsav, mely természetes antioxidáns, feszesíti a bőrt és lassítja az öregedést. Allergén anyagot nem tartalmaz. Adagolás: Testsúly kilogrammonként 30 mg (pl.: 60 kg-os embernek 1800 mg = 1,8 g) gyümölcslében, vízben vagy teában elkeverve
Az aszkorbinsav - egy nélkülözhetetlen segítőtárs A C-vitamin kémiai neve az aszkorbinsav. Vízben oldódik, könnyen oxidálódik, megköti a szabad gyököket, segíti a vas felszívódását, gátolja a nitrózamin-képződést, és erősíti az immunrendszert. Az „aszkorbinsav”
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Fontos információ: az emberi szervezet az
Szafi Reform Aszkorbinsav (C-vitamin) 500 gAz étkezési célokra használható aszkorbinsav nem más, mint a jól ismert C-vitamin. Antioxidáns tulajdonsága révén segít a zöldségek és gyümölcsök barnulásának megakadályozásában, illetve javítja a tészták sütési tulajdonságait
ÖsszetevŐk: aszkorbinsav. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl. A tasak gyermekek elõl gondosan elzárva, száraz, hûvös, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó. A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot
A már jól ismert por állagú, adalékmentes C-vitamin 500 g kiszerelésben, visszazárható tasakban. Ajánlott napi adag 1000 mg ( 1 g) Összetevők: L-aszkorbinsav
A JutaVit Ascorbic acid 100% Vitamin C por 100% aszkorbinsav, a lehető legegyszerűbb C-vitamin forrás.Ömlesztett formában tartalmazza a C-vitamint, mely hatékony segítség az immunrendszer egészségének megőrzéséhez, a fáradtság csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni
Összetétel: C-vitamin (L-aszkorbinsav)(80%), csipkebogyó hús(10%), hibiszkusz virág(10%) Felhasználási javaslat: 4 púpozott mérőkanál (1000mg) porkeverék, 2,5 dl folyadékban elkeverve (gyümölcslébe, langyos teába, limonádéba) Nyomokban búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet,
Az aszkorbinsav kiváló tartósítószer, ezért tökéletes befőzéshez vagy vágott zöldségek és gyümölcsök frissen tartásához, amiket megvéd a barnulástól és tartósan megóvja természetes vitamin és ásványianyag tartalmukat. Egy kávéskanál L-aszkorbinsav por minden
A Vitaking terméke por formában tartalmazza a C-vitamint (aszkorbinsav). Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, csak tisztán ezt az értékes hatóanyagot. Nagy kiszerelésének köszönhetően igazán gazdaságos forma, jó ár-érték aránnyal bíró termék.Egyszerűen elkeverhető teában,
Összetevők: almalé, antioxidáns:aszkorbinsav Gyümölcs tartalom: 100% 1 l Válogatott gyümölcsökből készült, magas minőségű rostos üdítőital. A szívével válasszon! 100 ml termék átlagosan tartalmaz: Energia érték 170 kJ/ 40 kcal, Zsírok 0,1 g ebből telített zsírsavak 0 g
A C-vitamin vízben oldódó, nagyhatású antioxidáns. Egyike a leggyakrabban szedett vitaminoknak. Az aszkorbinsav egy nagyon jól felszívódó por alapú C-vitamin forrás. Egyszerűen elkeverhető teában, vagy akár limonádé is készíthető belőle. A C-vitamin hozzájárul: az