Hidegen sajtolt, 100% BIO fügekaktusz olaj 30ml – Herbatica

Hidegen sajtolt, 100% BIO fügekaktusz olaj 30ml – Herbatica

Hidegen sajtolt, 100% BIO fügekaktusz olaj 30ml – Herbatica

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 12 860 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Hidegen sajtolt, 100% BIO fügekaktusz olaj 30ml – Herbatica - termékleírás

Ami ezt az indiai fügekaktusz olajat olyan különlegessé teszi a többi termékkel szemben, az az összetétele. Nagy százalékban (90%) tartalmaz esszenciális zsírsavakat, ideértve a több mint 60% linolsavat (omega-6 zsírsav), valamint E vitamint (alfa-tokoferol), mely az egyetlen legaktívabb vitamin a bőrápolás területén. Az értékes zsírsavakon és vitaminokon (A, E, F a K) kívül ásványi anyagokat (kalcium, foszfor, kálium, magnézium, vas és cink) is tartalmaz.

A fügekaktusz olaj ilyen arányú összetétele kiváló tulajdonságokat biztosít a készítmény számára:

  • Bőrsimító - a vas és a cink jelenléte javítja a kollagén anyagcserét. Az olaj kisimítja a mélyráncokat.  
  • Antioxidáns - a karotinidok és klorofill tartalma jelentősen lelassítja a bőr öregedését.
  • Regeneráló - erősíti és helyreállítja a sérült lipidréteget, pótolja a hiányzó zsír komponenseket * ideértve az értékes ceramidokat is. 
  • Hidratáló – védi a bőrt a kiszáradástól, növeli a hidratációt és szabályozza a faggyúmirigyek működését.
  • Védő - rendszeres használat esetén erősíti a bőr immunrendszerét, jelentősen csökkenti az UV-sugárzás, a szabad gyökök, az időjárási viszonyok, a mikrokárosodás, a bőrfakulás és még a dohányfüst vagy a stressz okozta öregedési folyamatokkal szembeni érzékenységet is. Helyreállítja a bőrt és javítja a sebgyógyulást.
  • Nyugtató - a hatékony hidratálás enyhíti a bőr gyulladását, irritációját és a duzzanatokat.

Az indiai fügekaktusz olaj kivételes tulajdonságai az érett, sérült, heges vagy a fakó bőr ápolása során figyelhetők meg leginkább (lebontja a túltermelődött pigmentréteget és megakadályozza annak ismételt kialakulását). A készítmény az arc teljes felületére használható (elég két csepp az egész arcra), vagy elég csupán a mosolyvonalba masszírozni. Ez az olaj felbecsülhetetlen elixír a szemkörnyék, az ajakvonal, a dekoltázs és a kézfej érzékenyebb területeinek ápolásához, mivel ezeken a területeken mutatkoznak először az öregedés jelei. Alkalmas pattanások, eltömődött pórusok kialakulására hajlamos bőr tisztitására (feloldja a faggyút, megtisztítja a bőr pórusait az olyan zsíros szennyeződésektől, mint például az erős smink vagy alapozó).

Szintén alkalmas az érzékeny, extra védelmet igénylő bőr ápolására. Javítja a véráram mikrokeringését, enyhíti a gyulladást, a bőrszárazságot, az atópiás tüneteket, a dermatitiszt és a dermatózist. Az indiai fügekaktusz olaj zsíros anyagokban oldódik. Éppen ezért argán olajban vagy más növényi kivonatú olajban is elkeverheti.  Az eredmény egy olyan exkluzív, luxustermék lesz, mely egyedülálló eszköz lesz a mindennapos bőrápoláshoz. 

Indiai fügekaktusz (opuncia) – egy növény, mely a kaktuszok családjába tartozik, és az elmúlt néhány évben igencsak felkeltette a bőrápolásra szakosodott szakemberek és gyártók figyelmét.

Latin-Amerika, Európa és Afrika forró éghajlatú területeiről származik. Terméseit évente egyszer szüretelik, melyeket ezt követően napon szárítanak. Az eljárás következő lépéseként eltávolítják a gyümölcshúst, hogy kinyerjék az apró, de igén értékes magokat. Ezek azok a magok, amelyekből manapság a világ legdrágább olaját nyerik ki- egy egyedülálló olaj, melyet semmi esetre sem szabad összekeverni a széleskörben elérhető, olcsó fügekaktusz-olaj kivonatokkal.

Már maga, a magvak hidegen sajtolásának folyamata is időigényes és drága eljárás. Ez azért van, mert a magvak mérete nagyon kicsi és vastag héjjal rendelkeznek. Egy liter olaj előállításához közel egymillió magra van szükség, amelyet hozzávetőleg 500 kg gyümölcsből nyernek ki. A cégünk által forgalmazott fügekaktusz olaj, kizárólag bio gyümölcsök magjaiból készül, tehát az Ön által megvásárolt termék a legjobb minőségű, finomítatlan, ritka zsírokban, vitaminokban és más értékes ásványi anyagokban gazdag. 

Származási hely: Marokkó

Nettó töltőtömeg: 30 ml

Folyékony állag, sárgászöld szín, növényi aroma.

 

 

Hidegen sajtolt, 100% BIO fügekaktusz olaj 30ml – Herbatica - ár és elérhetőség előzményei

Hidegen sajtolt, 100% BIO fügekaktusz olaj 30ml – Herbatica - egyéb érdekes termékek

Hidegen sajtolt, 100% BIO fügekaktusz olaj 30ml – Herbatica - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?