Heim nyakörv kutyáknak fényvisszaverő elemekkel, 30-50cm nyakkörfogat

Heim nyakörv kutyáknak fényvisszaverő elemekkel, 30-50cm nyakkörfogat

Heim nyakörv kutyáknak fényvisszaverő elemekkel, 30-50cm nyakkörfogat

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 770 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Heim nyakörv kutyáknak fényvisszaverő elemekkel, 30-50cm nyakkörfogat - termékleírás

Ha Ön és kutyája rossz fényviszonyok mellett sétálnak fontos, hogy a lehető legjobban láthatóvá tegyék magukat. A fekete fényvisszaverős Heim nyakörv pontosan ebben segít az anyagába szőtt fényvisszaverő elemeknek köszönhetően. Ezenkívül fokozatmentesen állítható, így pontosan a kutya testalkatához igazítható, és optimálisan illeszkedik. A kemény élek nélküli puha és hevederhez hasonló kialakításnak köszönhetően ez a gyönyörű nyakörv viselés közben szinte észrevétlen!A praktikus gyorscsatnak köszönhetően a fekete fényvisszaverős Heim nyakörv pillanatok alatt a kutyára adható és levehető, ami fontos szempont, hiszen sok négylábú türelmetlenül várja, hogy kijusson a friss levegőre. Ez a kiváló minőségű, német gyártású kutyafelszerelés rozsdamentes D-gyűrűvel készül, amely a legkülönbözőbb időjárási körülmények között is megbízhatóan működik!A Heim nyakörv fényvisszaverő elemekkel jellemzői:Praktikus nyakörv kutyáknakFokozatmentesen állítható méret: a tökéletes illeszkedésértPuha és hevederhez hasonló kidolgozás: kényelmes, nincsenek rajta kemény élek, kellemes viseletFényvisszaverő elemekkel: az anyagba szőtt részletek jobb láthatóságot biztosítanak éjszakaGyorsan fel- és levehető: csattal záródikRozsdamentes D-gyűrű: tartós és időjárásállóNémetországban készített termékA zár típusa: gyorscsatA zár anyaga: műanyagAnyag: Nyakörv: nylonD-gyűrű: acetálSzín: feketeMéret:30-50 cm nyakkörfogat, 19 mm széles35-60 cm nyakkörfogat, 19 mm széles

Termék Heim nyakörv kutyáknak fényvisszaverő elemekkel, 30-50cm nyakkörfogat csoport termékei között található Egy sétáló, a márka gyártja Heim, az eladó ajánlatában Zooplus.hu.

Heim nyakörv kutyáknak fényvisszaverő elemekkel, 30-50cm nyakkörfogat - termék paraméterei

KategóriaElemek, Egy sétáló
MárkaHeim
E-shopZooplus.hu

Heim nyakörv kutyáknak fényvisszaverő elemekkel, 30-50cm nyakkörfogat - ár és elérhetőség előzményei

Heim nyakörv kutyáknak fényvisszaverő elemekkel, 30-50cm nyakkörfogat - egyéb érdekes termékek

Heim nyakörv kutyáknak fényvisszaverő elemekkel, 30-50cm nyakkörfogat - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?