Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red

Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red

Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 28 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red - termékleírás

Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red Szellőzött hátsó rendszer E3D. Párnázott 15 '-es laptop zseb a hátizsák belsejében. Belső cipzáras zseb a számítógép kiegészítőihez. Felső cipzáras zseb karabinerrel a KeyDovodhoz. Tágas cipzáras elülső zseb gyorsétteremhez, sálat stb. Az derékpánt elrejthető a hátizsák hátuljában. 10 évvel meghosszabbítjuk ennek a hátizsáknak a jótStanceát. TVenafogat: 24 l Súly: 0,79 kg Zips: YKK Integrált esőkabát: igen Állítható vállpántDovod: igen Levehető deréköv: igen Ivózsák használata: igen Hátsó rendszer : E3D Kamrák száma: 1 Külső / belső cipzáras zsebek: 2/1 Anyag : Nylon Robic MVenaetek : 50 x 29 x 27 cm Nylon Robic Az ebből a szövetből készülnek, ahol nagyon nagy mechanikai szilárdságra, rugalmasságra, merevségre és jó hőstabilitásra van szükség. CipzárDovod YKK Kiváló minőségű japán cipzár Nifco csatDovod Márkás csatDovod élettartamú garanciával Kompressziós hevederek, vállpántDovod, mellkasi heveder és vízzsák Egy pár oldalsó kompressziós heveder a hátizsák tökéletes meghúzásához és a rakománynak a hátsó rendszerhez való húzásához elősegíti a mobilitást, ha a hátizsákkal teherrel járunk. A vállrészben megerősített párnázattal ellátott vállpántDovod a még nagyobb kényelem Venadekében a nehéz terhek szállításakor a Top részen perforálva vannak, a jobb légáteresztés Venadekében. A válltáska a tömlőn a vállszíjak között. Állítható magasságú és levehető mellkasi heveder vészvilágító síppal. Ostatní főbb jellemzők A trekking oszlopDovod rögzítésének lehetősége azáltal, hogy fogantyúikat behelyezik a külső hálózsebekbe, és horoggal rögzítik. Erős esőkabát a hátizsák alján található külön cipzáras zsebbel. Pár függőleges lánc a hátizsák elején, kiegészítő felszerelés lehetőségével. Oldalsó hálózsebek palackDovodhoz. Fényvisszaverő hurDovod a hátizsák alján villogni Turista hátizsákok » Kis hátizsákok 30l » Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red

Termék Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red termékcsoporthoz tartozik Laptop hátizsákok, a márkához tartozik Pinguin, a színes változat fekete, kék, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Hátizsákok laptopokhoz, a márkához tartozik Pinguin, színben fekete, kék az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red - termék paraméterei

Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red - ár és elérhetőség előzményei

Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red - egyéb érdekes termékek

Hátizsák Pinguin Step 24 2020 red - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?