Hankook Winter i*cept RS3 W462 185/60 R15 88T Autó gumiabroncs

Hankook Winter i*cept RS3 W462 185/60 R15 88T Autó gumiabroncs

Hankook Winter i*cept RS3 W462 185/60 R15 88T Autó gumiabroncs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 22 974 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Hankook Winter i*cept RS3 W462 185/60 R15 88T Autó gumiabroncs - termékleírás

Biztonságos téli autózás az i'Cept technológiával

  • Biztonságos fékezés és nyomatékátvitel havas és jeges utakon
  • Megbízható teljesítmény vizes úton, a magas aquaplaning küszöböt biztosító mintázattal
  • Megnövelt futásteljesítmény a hosszabb élettartam érdekében

Fordított V-alakú csatornák Az optimális szögben elhelyezett csatornák javítják az oldalirányú tapadást mély hóban való kanyarodáskor.

3D téli lamellák A fogazott téli lamellák javítják a fékezési teljesítményt téli útviszonyok mellett. Ezek a különleges lamellák minimálisra csökkentik a blokkok mozgását, ezáltal jobb úttartást biztosítanak.

Jeges úton is tapadást biztosító lamellák Ezek a lamellák javítják a kanyarstabilitást a belső, fordított V alakú csatornákkal együtt.

Vízkivezető lamellák A vállblokkokban elhelyezett vízkivezető lamellák elszívják a vizet a fő csatornákból, így javítják a vizes teljesítményt.

Oldalirányba szélesedő csatornák Az oldalirányba szélesedő csatornák optimális oldalirányú tapadást biztosítanak, és hatékonyan vezetik ki a vizet az abroncs alól.

Második geberációs Aqua Pine gumikeverék A finomított gyanta használata jelentősen javítja a vizes tapadást.

Magasabb futásteljesítmény A továbbfejlesztett gumikeveréknek köszönhetően javult a futásteljesítmény. A hagyományos gumikeverékeknél egyenletesebb molekula eloszlás magasabb kopásállóságot biztosít.

Biztonságos téli autózás az i'Cept technológiával Biztonságos fékezés és nyomatékátvitel havas és jeges utakon Megbízható teljesítmény vizes úton, a magas aquaplaning küszöböt biztosító mintázattal Megnövelt futásteljesítmény a hosszabb élettartam érdekében Fordított V-alakú csatornák Az optimális szögben elhelyezett csatornák javítják az oldalirányú tapadást mély

Hankook Winter i*cept RS3 W462 185/60 R15 88T Autó gumiabroncs - ár és elérhetőség előzményei

Hankook Winter i*cept RS3 W462 185/60 R15 88T Autó gumiabroncs - egyéb érdekes termékek

Hankook Winter i*cept RS3 W462 185/60 R15 88T Autó gumiabroncs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?