Habys Pregnancy bolster set párna szett terhes nőknek Szín: bézs (#33) - Vinyl Flex

Habys Pregnancy bolster set párna szett terhes nőknek Szín: bézs (#33) - Vinyl Flex

Habys Pregnancy bolster set párna szett terhes nőknek Szín: bézs (#33) - Vinyl Flex

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 157 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Habys Pregnancy bolster set párna szett terhes nőknek Szín: bézs (#33) - Vinyl Flex - termékleírás

A Habys Pregnancy Bolster Set párna szett a terhes nők tökéletes kényelmét biztosítja masszázs közben, miközben a masszázs elvégzése is könnyebbé válik. A Habys Pregnancy Bolster Set 6 féle színű Vinyl Flex kárpitozással kapható. Kiváló minőségű habszivacsból készült, optimális rugalmasságú és deformációval szemben ellenálló még rendszeres használat mellett is. Gyártás és szállítás A Habys terhes nők számára készült párnakészlet megrendelésre készül az Ön igényei szerint. A gyártó által megadott szállítási idő körülbelül 7-10 munkanap. A megrendelés teljes összege előre fizetendő. Ha nagyobb mennyiségre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen, és mi elkészítjük Önnek az árajánlatot. Megjegyzés: A fogyasztó nem állhat el az olyan adásvételi szerződéstől, amelynek tárgya egyedi gyártású termék értékesítése. Az áru visszaküldése nem lehetséges.

Habys Pregnancy bolster set párna szett terhes nőknek Szín: bézs (#33) - Vinyl Flex - termék paraméterei

Habys Pregnancy bolster set párna szett terhes nőknek Szín: bézs (#33) - Vinyl Flex - ár és elérhetőség előzményei

Habys Pregnancy bolster set párna szett terhes nőknek Szín: bézs (#33) - Vinyl Flex - egyéb érdekes termékek

Habys Pregnancy bolster set párna szett terhes nőknek Szín: bézs (#33) - Vinyl Flex - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?