Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A

Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A

Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 19 271 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A - termékleírás

Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A Gyakran aggódik, hogy gyermeke túl meleg vagy túl hideg van-e? Tavasszal és nyáron a reggeli, délutáni és esti hőmérséklet sokat változik. De a félelmeitek feleslegesek! A TROLLVASS JUNIOR gyermek rövid ujjú póló nagyon vékony, 70%-os merinó gyapjúszálból készült, amely hűsít, amikor meleg van, és melegít, amikor a környezeti hőmérséklet csökken. Hagyja, hogy gyermeke felfedezze a maximális kényelmet és megtapasztalja a kellemes meleg érzését minden körülmények között. Hagyja, hogy kipróbálják a legfinomabb merinó gyapjúból készült extra könnyű, puha inget. Minden napba belevetheti magát anélkül, hogy aggódnia kellene a szag és a testén végigfolyó izzadság miatt. A póló az Devold ®Breeze sorozathoz tartozik. Kivételes, mivel egész évben használható, hozzájárul a gyermek testének hőszabályozásához, és hosszú ideig tartó viselés esetén is ellenáll a szagoknak. Ez a Devold póló egyszerűen egy alapréteg, amelynek gyermeke mindennapjainak részévé kell válnia. Az OEKO-TEX® tanúsítvány garantálja a biztonságot és az egészséget. Az Devold márka megfelel a nemzetközi textilvizsgálati és tanúsítási rendszer szigorú kritériumainak. Széles körű használat Gyermeke napját a sport határozza meg? Maximális elkötelezettséget tapasztal az iskolában? Relax a tévé előtt? Szeretnek együtt utazni? A TROLLVASS JUNIOR póló mindezeknek megfelel. Előnyök lapos varratok, raglan ujjak - kiküszöböli a bőr kopását lélegző anyag - jobb izzadságelvezetés a testfelületről puha tapintású és testhez alkalmazkodó - rendkívüli kényelem mozgás közben szagállóság - nem kell olyan gyakran mosni (nagyszerű hosszabb túrákhoz) ideális póló további rétegezéshez, de felső rétegként is használható az Devold az egyetlen, amely rendelkezik Woolmark tanúsítvánnyal az alsóneműkre vonatkozóan - ez garantálja a minőséget és a tartósságot. A ruhák biztonságosak az Ön és gyermekei számára, és Oekotex tanúsítvánnyal rendelkeznek. A gyapjú előállítása környezetbarát és megújuló erőforrás. A termikus alsóneműt kortól és nemtől függetlenül mindenki számára tervezték, és tetőtől talpig felöltöztetheti Önt. Devold saját gyárral rendelkezik Európában, és egyedüliként ellenőrzi a gyapjú előállítását a juhnyírástól a varrásig. Devold több mint 165 éves hagyományokkal rendelkezik, és tudja, mit csinál a legjobban! ideális ing a következő réteges eseményhez 70% természetes merinó gyapjú - nedvesen is melegen tart Mindenki értékelni fogja a könnyű karbantartást, vasalás nélkül, és azt, hogy az inget mosógépben moshatja, és szárítógépben száríthatja. Anyag 70% merinó gyapjú, 30% tencel súly: 130g/m2, szál: Szuperfinom 17,5 mikron Thermo » Rövid ujjú pólók » Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A

Termék Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A termékcsoporthoz tartozik Rövid ujjú pólók a márkától Devold az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Gyermek teák, a márka gyártja Devold, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A - termék paraméterei

nagyság10 év
nagyság12 év
nagyság14 év
nagyság16 év
FunkcionálisIGEN
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
Kategóriapólók, Rövid ujjú pólók, Gyermek teák
MárkaDevold
E-shopGamisport.hu

Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A - ár és elérhetőség előzményei

Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A - egyéb érdekes termékek

Gyermek póló Devold Trollvass Junior Tee GO 293 274 B 422A - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?