Gyermek láthatósági mellény KELLYS STARLIGHT police  M

Gyermek láthatósági mellény KELLYS STARLIGHT police M

Gyermek láthatósági mellény KELLYS STARLIGHT police  M

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gyermek láthatósági mellény KELLYS STARLIGHT police M - termékleírás

Gyermek fényvisszaverő mellény - Poliészter anyag, fényvisszaverő csíkok, alkalmas kirándulásokhoz, túrázáshoz, hegyi kerékpározáshoz és egyéb outdoor tevékenységekhez. A gyermek láthatósági mellény elengedhetetlen kelléke gyermeke maximális biztonsága érdekében. A gyermek láthatósági mellény javítja a biztonságot rossz látási viszonyok között, illetve éjszaka. Ideális a gyermek fényvisszaverő mellény iskolai kirándulások során, túráknál, kerékpározáskor vagy korcsolyázáskor. A mellényen található fényvisszaverő csíkok még jobban fokozzák viselője biztonságát. A gyermek láthatósági mellény poliészter anyaga vízálló, ezáltal esős időben is alkalmas. Vidám gyerek motívummal díszített a fényvisszaverő mellény, így garantáltan minden kisgyerek szívesen fogja viselni azt.Anyaga 100% poliészterMegfelel a CE 1150 minősítésnekMéretek: XS, S, M, L

Ez a termék a kategóriába tartozik Fényvisszaverő mellények, a márkához tartozik Kellys, mérete az M, boltban megtalálod insportline.hu.

Gyermek láthatósági mellény KELLYS STARLIGHT police M - termék paraméterei

Gyermek láthatósági mellény KELLYS STARLIGHT police M - ár és elérhetőség előzményei

Gyermek láthatósági mellény KELLYS STARLIGHT police M - egyéb érdekes termékek

Gyermek láthatósági mellény KELLYS STARLIGHT police M - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?