Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín

Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín

Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 159 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín - termékleírás

Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín A Team derékához tartozó junior kerékpáros nadrág rugalmas, nagyon könnyű és gyorsan száradó anyagból készül, kiváló légáteresztő képességgel. A maximális funkcionalitás Venadekében különböző összetételű anyagDovodat használnak különböző részeiken. A fő rész 82% nejlonból és 18% elasztánból készült, a többi részben 80% poliészter és 20% elasztán. Az anyagban lévő nagy mennyiségű elasztán rugalmassá teszi a nadrágot, ezVenat tökéletesen illeszkedik a testhez. A nadrágDovod alján található rugalmas csúszásgátló mandzsetta megakadályozza, hogy felguruljanak pedálozáskor. A nyereg kényelmének megteremtésVenae junior kerékpáros betétet használnak, és természetesen vannak lapos varratDovod. A nadrág MTB-hez és országúti kerékpárhoz alkalmas. A nyomatot szublimálással nyomtatják az anyag szerkezetébe, amely ezután mechanikailag és kémiailag ellenálló. Specifikációk bicikli betét coolmax lapos varrás szublimációs nyomtatás derékban gumi csúszásgátló mandzsetta Évad tavaszi nyár Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín

Ez a termék a kategóriába tartozik Fekete teák, a márkához tartozik Silvini.

Termék Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín csoport termékei között található Kerékpáros nadrág a márkától Silvini.

Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín - termék paraméterei

nagyság122-128
nagyság134-140
nagyság146-152
nagyság158-164
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Fekete teák, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín - ár és elérhetőség előzményei

Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín - egyéb érdekes termékek

Gyerek kerékpáros nadrág Silvini Team CP1436 fekete / rózsaszín - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?