Guess Guess Gold - EDP 75 ml

Guess Guess Gold - EDP 75 ml

Guess Guess Gold - EDP 75 ml

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Guess Guess Gold - EDP 75 ml - termékleírás

A Guess Gold egy kifinomult virágos-fás eau de parfüm, amely luxust, bájt és eleganciát sugall. Ez az illat olyan magabiztos nők számára készült, akik egyedi stílussal rendelkeznek, és nem félnek megmutatni és kifejezni egyedi személyiségüket. Élvezze a luxus és a ragyogás érzését ezzel a varázslatos Guess illattal. A Guess Gold a citrom, az édes alma és a trópusi ananász káprázatos jegyeivel nyit, amelyek frissességet és energiát adnak. Szívét a rózsa, a finom jázmin, az intenzív jácint és a tavirózsa varázslatos jegyei alkotják, amelyek érzékiséget és eleganciát kölcsönöznek neki. Az alapjegyek meleg borostyánból állnak, amelyet a szantálfa és a vetiver fás jegyei egészítenek ki, amelyek mélységet és intenzitást adnak az egész kompozíciónak. A Guess Gold egy hosszan tartó és finom illat, amely egész nap elkíséri Önt. Alkalmas mindennapi viseletre, de alkalmas esti rendezvényekre vagy különleges alkalmakra is. Az elegáns aranyszínű üveg, amely a divat és a luxus tökéletes keverékét képviseli , nagyszerű kiegészítője a fésülködőasztalának. Az illat 2007-ben került a piacra.

Ez a termék a kategóriába tartozik Eau de Parfum EDP, a márkához tartozik Guess, az eladó ajánlatában Vivantis.hu és alkalmas .

Guess Guess Gold - EDP 75 ml - termék paraméterei

Valamire tervezveNőknek
KategóriaGólok, Eau de Parfum EDP
MárkaGuess
Valamire tervezve
E-shopVivantis.hu

Guess Guess Gold - EDP 75 ml - ár és elérhetőség előzményei

Guess Guess Gold - EDP 75 ml - egyéb érdekes termékek

Guess Guess Gold - EDP 75 ml - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?